Munkahelyi (T)error

Utolsó kommentek:

Szumátriai Patkánymajom 2019.11.19. 20:28:55

@Őrült Ló Nagyfőnök:

Óhhh, megint berúgtam...ja nem is megint, hanem, mint majdnem mindig...

Pár hónap van csak a 40-ig, utána tán jobban feldolgozom ezt az egész kibaszott, mindennapi kárhozat-mocsadékot...vagy nem...

Te okos vagy, jól látod a dolgokat, és jól tudod, hogy milyen átbaszás ez az egész kocsikázósdi, kurva anyja...is...

Ott basznak át, húznak le, ahol csak tudnak...

A pénzéhes, magyar geci-kurva boszorkánynak meg eleve csak ferrári, porse, béemvé, audika stb., kurva anyja a belépő, a menő, szóval ezzel sem kell számolni.

Ja, és hogy mennyit keresel, mennyi pénzed van, és a szokásos...

Amíg az utolsó forint el nem választ...

Háháhá...na erre inni kell...

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.11.19. 17:43:15

@Szumátriai Patkánymajom: Hát bizony sokért nem adnám, ha visszakapnám mindazt a pénzt, amit 20 év alatt a kocsikázásra herdáltam. :-) Vehetnék belőle... akár egy... autót is.

Bejegyzés: Az SSC világa

Szumátriai Patkánymajom 2019.11.18. 13:34:31

@Valakiateleprol:

Na látod, ezért sem veszek semmiféle kibaszott kocsit, ebbe a csökött, mocsok, kibebaszott csulapest nevű hányadékba.

Nem elég, hogy havi több tízezerrel lenyúl ez a mocsok, undorító, szar ország, és még a rohadt, tetű munkaadó is, há még a MOL picsáját is kitartsam.

Aham, há hogyne...

Ja, és nem is beszélve a kibaszott parkolás, a faszfej parkolóőrökkel, kötelező biztosítás anyja picsája...stb.
Ja, és persze szervizke, ahol tutira átbasznának, jó magyar módira.

Marad a szerencsejáték: bliccelés a trékávén.
Jó időben meg biciklizés.

Háháhá...
Na akkor röhögnék még nagyokat, ha itt is azt írnák, hogy a benzin bevételéből a lakosságot segítik...

Bejegyzés: Az SSC világa

Valakiateleprol 2019.11.18. 08:24:12

Közben a reggeli mazsolázás jött szembe egy érdekes cikk, ez is pusztán azt mutatja hogy relatív minden viszony hogy kinek mi a drága :

m.atv.hu/kulfold/20191116-drasztikusan-megemeltek-a-benzin-arat-iranban-utcara-vonultak-az-emberek

Most ha ezeket átköltöztetnék bárhova Európába ahol egyből a négyszerese a benzin ára lehet jihadot indítanának a világ ellen.
Pláne ha bele veszem hogy a fizetés arányos reál értékéből mennyi benzint tudnék venni a havi bérből, ami nálunk az egyik legkevesebb a kontinensen. Mégse akar kiszállni egyik paraszt se a kocsiból még ha 2 utcával arrább jár is be :D

Bejegyzés: Az SSC világa

Valakiateleprol 2019.08.16. 21:33:24

@Őrült Ló Nagyfőnök: pontosabban az urbanizált első generációs diplomázott tehenek általában ez a kategória lesz ha nagyvárosba köt ki tehetetlen kínjában, mert ott van elég kereslet a sok semmire kellő papírgyár irodában ami felszívja az ilyeneket a munkanélküliség elől. SSC-k vagy kihelyezett személyügy vagy könyvelő irodák, tipikus pár fős KKV agyhalál, és mikor pár ilyet összezársz egy légtérbe szinte a legostobább húzza le a többit a maga szintjére, a büdös balfasz igénytelen magyar hapi válogatás nélkül bepróbálkozik az ilyeneknél is, ha pina van alatta az már megfelel a sok nyomoréknak, még akkor is ha csak pár numerára tervez az ilyenekkel, de az ennyire sötét picsáknak ez már bőven elég visszajelzés hogy bizony ők értékes piaci kínálat a társadalomban, és egy ilyen pest szerű városi közeg táptalaj a felszínes hipergám életformának, akár naponta új faszba ülhetne bele az a picsa amelyik felbassza magát valamelyik telefonos társkereső appra, ettől a maradék józan ítélőképessége is elmegy a legtöbb olyannak akiben nincs meg az elköteleződési vágy.

Márpedig az egyre kevesebb, mert az nem trendi, meg kinézné maga közül a hasonszörű picsaszáj barátnő sereg ha bejelentené hogy neki megvan az igazi és család gyerek kiskert, meg ugye a melóhelyi "karrier" is leáldoz ha szülne egyet, szóval innen egyenes út vezet a sok éves fasz körhintázáshoz, mire a 30-as évek közepére ér totál kiég az ilyen, de hiába néz ki hányadék módon eddigre mégis elhiszi hogy ő ugyanaz a 25 éves hamvas ribanc mint mikor kikerült a főiskoláról és úgy is viselkedik. Na ilyet kívülről nézve a legszánalmasabb létformák egyike.

A kedvencem ebben a blogon sírom az elbaszott életem nyomorát témakörben ez a bamba pofájú tehén, akit párszor már kiosztott pár olyan alak akiben erre nagy tehetség van, azután majd egy évre felszívódott a büdös barom, könnyen meglehet hogy fizetős agyturkásznál kezeltette a traumát mint az a hibbant szaktársam, de ezalatt sikerült azt a pár privát seggnyalóját is leszoktatnia a helyről, de ahogy elnézem még életben van mert azóta jelentkezett már valamikor.
anticinderella.blog.hu/

Egy órás szórakozás a komplett blog de annak igazán kitűnő példa milyen alacsonyan tud vegetálni sok nő életfelfogása.

Bejegyzés: Az SSC világa

Valakiateleprol 2019.08.16. 20:40:04

@Őrült Ló Nagyfőnök: de még ha nem is 8-ig de du 6-ig simán beleférne, rengeteg olyan csajról tudok aki azért csúsztat folyamatosan hogy oda érjen napközi vége előtt, még reggel megoldható mert az ovoda 6-kor kinyit, szóval az egyik ex is 6-ra hordta a kölkét aztán 7-re beért, és fél 4-kor lelépett, de sokan nem tudnak 5-nél hamarabb szabadulni, és beleszarik ez az időbeosztás a napjukba

Különben meg ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni, hogy a most elemis korú kölykök is jó esetben kimennek egy 8-10 évet gyarapodni, csakhogy utána tapasztalatból mondom ha élhető helyen sikerül bedolgozni magát valakinek kurva keserves vissza szokni ebbe a közegbe, és újra gondolni az itteni tartható életszínvonalat, számolgatni a havi kajapénzt stb.

Sokan ezért se jönnek vissza még ha felfordul a gyomruk a multikulti pöcegödörtől meg a polkorrekt eget verő demagóg mellépofázástól is. Mert ezeket inkább lenyelik vagy nem foglalkoznak vele ha megvan mellé a 2000 euró stabilan havonta.
Ha lenne kölyköm én is arra nevelném hogy használható nyelvtudás meg egy eladható szakma amire mindig lesz kereslet.Lófaszt hagynám hogy a sok elvont gyakorlatiatlan semmire való üres süketeléssel tömje a kibaszott magyar közoktatás.
Enni mindig kelleni fog, valszeg hajat vágatni is, de az egészségügy se lesz kisebb súlyozású mert egyre több lesz az öreg beteg alak.

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.16. 07:56:10

Itt már mindenki totál belezavarodott a nickei változtatgatásába? :-D Micsoda egy trolltanya...

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.15. 09:02:02

@Valakiateleprol: Ezt a női függetlenedést jól leírtad, hahaha. Tényleg van ez a típus.

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.15. 08:41:42

@Lady Scarlett: Az a baj, hogy a népességfogyás itt még gyerekekkel is megállíthatatlan, mert úgyis lelépnek innen a suli után. És tök igazuk van, itt nem vár rájuk semmi, max egy nyomorbéres állás valamelyik habzó szájjal üvöltő narancsbasánál.

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.15. 08:32:48

@Lady Scarlett: Hja, a bölcsit-ovit régesrég két műszakban kéne tolni reggel 6-tól 13-ig és 13-től 20-ig.
a 8-16 még akkor sem reális, ha a kedves anyuka maga is 8-16-ig dolgozik a szomszéd házban, mert még oda átmenni is hosszú percekbe telik. De 8-16-ig ma már a közalkalmazottak sem dolgoznak, ártunk és kúrmányunk meghosszabbította nekik a munkaidőt - persze ugyanazért a fizetésért. :-D

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.14. 21:14:39

Az 500e egy elméleti kapacitás. Ha megállás nélkül dolgozok, akkor jönne össze. De olyan úgysincs. Nagyon ritkán tudok egyik munkáról a másikra menni, általában órák, sőt, néha napok telnek el, mire a következő ügyfél becsönget. Nekem mondjuk ez nem gáz, mert én itthon vállalkozok, szóval ha éppen nem jön ügyfél, akkor elmosogatok vagy letolom a füvet, kiteregetem a mosott ruhát stb. De ez mind non-profit tevékenység. Ha pedig egymásnak adják a kilincset az ügyfelek, akkor természetesen ezek a dolgok elkezdenek torlódni. Ha meg hívok egy takkernőt, az lejön a félmillióból. :-)
És mondom, vannak tök halott időszakok, mondjuk karácsonytól jan 10-éig sehol senki, így nyáron is éppen csak szállingóznak... 500e az elméleti kapacitás, de gyakorlatilag a fele se jön be éves átlagban. És nem tudok árat emelni, mert akkor elmaradnak az ügyfelek, keresnek olcsójánost, vagy hagyják a fenébe az egészet, mint ahogy én is hagyom a fenébe a rejszrojsz szalont, tudom, hogy létezik ilyesmi, de annyira elérhetetlen messzeségben van tőlem, hogy nem is gondolok rá.

Bejegyzés: Az SSC világa

Őrült Ló Nagyfőnök 2019.08.14. 20:57:57

@Lady Scarlett: Hát ha komolyan akarod, akkor először is közöld a faszfej főnökkel, hogy kinyalhatja a seggedet, de lehetőleg minél nagyobb közönség előtt. Erre nyilván ki fog rúgni, és ha van egy csöpp esze, mentesít a felmondási idő alatti munkavégzés alól. (Ha nem teszi, akkor alázzad tovább, amíg meg nem teszi!)
Ezután jelentkezz be az ÁFSZ-nél regisztrált munkanélkülinek. Egy-két hónap múltán mondd meg az előadódnak, hogy reménytelennek látod a helyzeted, és szeretnéd igénybe venni a "vévétét" vagyis a tartós munkanélküliek vállalkozóvá vállási támogtását. Ehhez kell egy pályázatot írni (adnak hozzá űrlapot, csak ki kell töteni), és ha tetszik nekik, akkor kapsz egy fél évre szóló, vissza nem térítendő támogatást, amelynek az összege a bruttó minimálbér, vagyis havi 149 ezer forint. Ebből fizetheted az 50e katát meg a számláidat, és közben menedzselheted a kezdő vállalkozásodat. Fél év szűken elég arra, hogy annyira beindítsad, hogy utána eltengődj belőle, illetve arra, hogy kiderüljön, mégiscsak életképtelen volt az ötlet, és nem érdemes vele tovább foglalkozni.
A kérdés csak az, hogy mit akarsz csinálni, és kinek akarod eladni? Meg a legfőbb kérdés az, hogy találod meg az ügyfeleket? Mert, mint mondottam, eléggé le vannak osztva a kártyák, és a reklámköltségek őrületesek, tehát érdemes valami olyat választani, amire sűrűn ismétlődő igény van. Példul a szobafestés az elég gyász, mert festetni 5-10 évente egyszer szoktak az emberek, tehát ha egy munkával elkészülsz, akkor új ügyfelet kell szerezned. De ha elmész takarítónőnek, akkor csak addig kell reklamíroznod magad, amíg 5-6 kuncsaftot összeszedsz, utána járhatsz hozzájuk életük végéig heti 1-2 alkalommal porszívózni meg vasalni... és erre dószt elég a támogatott fél év. Vagy a harmadik lehetőség, hogy valami franchise-t veszel. Mondjuk elmész taxisofőrnek. Saját kocsi, saját vállalkozás, és havonta lejattolsz valamelyik diszpécser irodának, hogyha éppen nem int le senki, akkor adjon neked fuvarokat a rádión. Vagy nyitsz egy fornettis bódét valamelyik buszmegállóban.
Szóval meg lehet csinálni, ha komolyan ezt akarod, itt a módja fentebb.
És ha mégsem sikerülne, hát oda se neki, ilyen szar helyed, mint amin most vagy, bármikor lehet még később is, akár minden ujjadra egy-egy.

Bejegyzés: Az SSC világa

Szumátriai Patkánymajom 2019.08.14. 14:24:37

@Lady Scarlett:

Na, azér nem mindig ugyanazt írom...

És ráérek, szerencsére se kutyám, se macskám, és így legalább hasznosan telik a "munkaidő".

10 perc "munka" 50 perc pihenő...
Na jó, azér ez nem mindig sikerül, de törekedni kell rá...

Nem akarom én elvenni a többiektől a munkát, meg a nagy "lehetőségeket"...

Hadd hintázzanak csak abban a tudatban, reményben és álomban, hogy megfizetik, előléptetik, megbecsülik, stb. őket.
Hadd legyenek ők a hónap csicsói, vagy az év seggnyalói...stb.

Én meg beleszarok az egészbe, ahogy csak lehet...

Bejegyzés: Az SSC világa

Lady Scarlett 2019.08.14. 13:53:37

@Szumátriai Patkánymajom: ártatlanul mi? Hát Majom... Ennyiszer leírni ugyanazt copy-paste nélkül...fórumozási bűncselekmény. Virtuális megkövezés jár érte.
Mi a lofaszer nem lehet ide egy nyomorult gifet csatolni. Olyan jól passzolna most ide a Brian élete kövezős jelenete. XD

Bejegyzés: Az SSC világa

Szumátriai Patkánymajom 2019.08.14. 11:17:39

@Lady Scarlett:

Nem offoltam szét, hanem már régóta nem az adott posztról szól a történelem...

Szóval megint kikapok, ártatlanul...
Jellemző...

Mivel mindig egyedül iszom, vagy inkább vedelek, otthon vagy a kocsmában, ezért viszem magammal a nótbukomat.
Nem mindig viszem, de elég soxor.

Na, hívom a csökött ügyfelet, hogy szimuláljam a munkát...
Úgy teszek, mintha...trógerolnék...

Te meg az ügyfelek még a másnaposságomat is elcseszitek...

Bejegyzés: Az SSC világa

Lady Scarlett 2019.08.14. 10:22:33

@Valakiateleprol: párhuzamos nick? Másik blog? Nem vagyok 40es nő szerinted?
Kikkel találkozol te napközben hogy nem ismered fel a 40-es nőt akkor sem ha az orrod előtt van?!
Ajjaj vanbaj rendesen...

Bejegyzés: Az SSC világa

Valakiateleprol 2019.08.14. 08:50:33

@Lady Scarlett:
De látom kurvara másfelé gondolkozunk, viszont őszintén engem ez egy cseppet nem érdekel. Nem az első és attól tartok nem is az utolsó baszott életű bugris leszel akinek a marhaságát végig olvasom, aztán tovább lapozok.
a berkinek meg az aktuális nőjének, aki fingom tudja kicsoda sok boldogságot kívánok a következő akárhány évre, az hogy valakinek pénze van és az hogy mekkora seggfej Két teljesen független dolog, nem érdekelt egyik gyökér se amit kitermelt magából a magyar kereskedelmi szennymédia, az hogy te fizeted önszántadból a szaros albérletet ahelyett hogy összeköltöznél valamelyik balfasz rokonnal az egyéni szocproblémád, attól független jó sok ezer ember örül annak amit kap hónap végén, és eszébe nem lesz éves szinten millió fölötti tételt kidobni csak hogy más patkánylyukában élhessen, hitelt érthető módon nem akar felvenni, miután mászott elég példát rá hogy rengeteg eszetlen nyomorék tönkre baszta magát 10 évre a devizahitellel és örült hogy nem lett hontalan a végén.

Na alászolgája, csúszhatsz vissza a párhuzamos nickeddel együtt arra a blogra ahonnan jöttél ;)
azt meg nyilván te se hiszed hogy itt benyelte bárki hogy te valóban egy negyvenes nő vagy :DD

Bejegyzés: Az SSC világa

Lady Scarlett 2019.08.14. 08:46:10

@Valakiateleprol: Oh el ne hidd már hogy Vajna bácsi kell ezeknek. Nem lehetsz ennyire vak! Timikenek se kellett a hobagoly vagy pocok...ugyanmar...
Valami oka volt ennek a szerződésnek meg színjátéknak. (ha valahol van konspiracio akkor itt ebben biztosan) Timiket mocskosmod kezelgeti valaki a háttérben.
Ahogy anno a Kennedy famíliat is redukaltak amikor túl befolyásosak lettek. Az ifjabbik John is csak azért élhetett 30 éves koráig mert az anyja jól tudta mi folyik a háttérben és anno hozzament Onassishoz de csak azért hogy védelmet kapjon tőle. Érdekelte is őt a pénz. Rettegett, hogy kinyirjak a szetlott elnök után a fiát is. Inkább elhagyta az országot is.
Persze a kis John nem fért a bőrébe 28 évesen már újságot adott ki, 30 évesen meg már kacsingatott is a politikai pálya felé. Hopp le is zuhant a tengerbe a saját gépével és az ifiasszonnyal együtt. Csak hogy biztos legyen hogy nincs további leszármazott, még véletlenül se.
Ott is volt szerződés, Hefner öreg csocsesz playboy esetében is volt szerződés. Timike esetében is van szerződés. Ami meg a bulvárban megjelenik az azért van, hogy azon lehessen csámcsogni és senkit ne érdekeljen mi van a háttérben.

Bejegyzés: Az SSC világa

Lady Scarlett 2019.08.14. 08:35:03

@Szumátriai Patkánymajom: ótvar kocsmában félrészegen nótbukról, 160ezres fizubol? Na ja végülis minden talponállóban vagy megállóbüfében van már wifi ez már a XXI. század!
Nagy hazárdőr vagy koma, és tényleg egy ki cseszett tehetség.
3000 féle módon leírni ugyanazt és szétoffolni minden topikot, na ahhoz tényleg kell tehetség. XD

Bejegyzés: Az SSC világa

Szumátriai Patkánymajom 2019.08.14. 08:10:25

@Lady Scarlett:

Az ótvar kocsma stimmel...hát a nagy faszt fogom a magyar vendéghányást (is) gazdagítani.
Bármi étterem nevű lehúzós, átbaszós, lenyúlós mocsok szarnak a közelébe se megyek.
És nem mobilról, hanem a nótbukomról, vagy az otthoni számítógépemről írok...vagy "munkaidőben" a céges fostalicska szarról.
Okostelefon nincs, én vagyok az okos, telefon nélkül.

Nekem senkim nem él már, és senkim sincs...és jövőre itt a 40.
Pont azon tűnődtem, hogy jönnek az "ünnepek", és sosincs kivel, meg sosincs kihez menni...marad a magányos kocsmázás....

No de senkinek nem fogom a picsáját kitartani, meg hasonlók.
És a bőgőmocsadék-takonyférgét sem.

Na, megyek trógerolni...a kurva egit neki...rohadékok...átkozottak...

Bejegyzés: Az SSC világa