Mi felveszünk cigányokat

Kérlek Titeket, kedves Olvasók, írjátok meg nekem a heti BB-díj jelöltjeinek neveit! A Hét Dolgozója címet következő vasárnap adományozzuk oda először egy szerencsés kommentezőnek, szóval irkáljatok serényen!

Despi (a kukacoskodóknak Despota)


Azzal kezdeném, hogy 1986-2000 hajléktalanként éltem, a válásom miatt. A közel másfél évtized alatt megállapíthattam, csak azok mennek szoc. munkásnak, akik annyira hülyék, hogy máshová már nem veszik fel, de mivel nem szeret dolgozni, és kell neki egy felsőfokú végzettséget adó papír ezért áll be oda.

Jelenleg munkáltató vagyok, nyolcvan emberrel dolgozom, egy országos céget vezetek a párommal. Mi is vettünk fel cigányokat (mi az hogy romák!?) amikor rádöbbentek hogy itt dolgozni is kell, nem csak ülni a számítógép előtt, akkor szépen lemorzsolódtak. A bérezéssel sem lehetett bajuk, hiszen heti fizetést biztosítottam (sőt akár hetente kétszer is).

Egy eredményes tárgyalást (nem értékesítés, nem szex, és nem MLM) időpontegyeztetést 1200 ft-tól 15000!ft-ig díjazunk. Akkor mi is a baj?