Hirtelen megszűnt a pozíció

Kedves Mindenki! A cég meg volt nevezve, de a blog.hu szerkesztőinek kérésére csak körülírva jelenhet meg a posztban!

 

Despota

 

Kedves Terror!


Éppen álláskereső szakaszban vagyok, ami, ha így megy tovább, hamarosan hídkereső szakaszban folytatódik, valamelyik alatt majd meghúzom magam :)


Az, hogy az elküldött 100 életrajzomból 3-ra reagáltak, még elmegy, mert végzettségem, szakmám még nincs. De a visszautasításnak új formájával találkoztam, ezt szeretném, ha kiraknátok.


Egy kábel tv és internet szolgáltató céghez (a neve majdnem olyan, mint a kövér becézve)  jelentkeztem ügyfélszolgálatosnak, elég hamar be is hívtak első interjúra. A mondott idő helyett 15-20 perc késéssel kezdtünk. A csoportos interjúról valakinek szóltak, valakinek nem, az egyik srácnak 2 órásra tervezték, a másiknak 3-ra, ráadásul az a fickó, akivel találkoznunk kellett volna, ott sem volt. Maga az interjú sima pofavizit, a végén, a kérdéseknél az interjúztató kiscsaj szokás szerint nem közölhette a fizetési feltételeket, ami ma itthon szinte hadititoknak minősül. Kár, hogy vele azt nem közölték, hogy a telefonban már előre szóltak a fizetésről. Következő körről egy hét múlva szólnak.

 

Másnap behívott a következőre, ezúttal tesztek voltak, sajnos nem azon az emeleten, amit a kislány mondott, de sebaj. Másfél órás személyiségfelmérés, oké. A végén pedig találka a középvezetőnél fél fokkal magasabb vezetővel, alacsony, rózsaszínbe burkolt fiatalemberrel, akivel azt a fontos kérdést boncolgattuk (másodjára), hogy mesélj magadról pár szót. Harmadik körről egy hét múlva szólnak.


Másnap... behívtak a harmadikra (mintha atomrobbantás-felügyelőnek jelentkeztem volna, bár lehet, hogy őket 4 fordulóban tesztelik), most a call center vezetőjével kell elbeszélgetni... na miről? Mesélj magadról egy kicsit :) Meséltem, válasz egy hét múlva.


És ma kaptam egy levelet, hogy a call centert hirtelen okok miatt nem bővítik, de pályázatomat értékesnek tartják :) Úgyhogy, kösz a nálatok eltöltött 8 órát, nagy élmény volt, lehet, hogy az interjúk megszervezése, és csóringerek hitegetése előtt kéne eldönteni, hogy kell-e ember vagy se. Ja, és idén már utasítottak vissza ezzel a szöveggel, hogy hirtelen megszűnt a pozíció...

 

Na, erre varrjatok gombot.
Kösz, ha leközlitek, üdv: Agyalapi