Ha nem csinálod azt amit én mondok,nem dolgozhatsz itt !

Egy Multi cégnél kezdtem el dolgozni.Egyik alkalommal az értekezleten szót kértem.,arra vonatkozóan, hogy szerintem hol vannak gondok.Már az Értekezlet végétől kezdődött a bonyodalom.Az iroda vezető sértődöttségét kifejezte.Mivel én ezáltal kétségbe vontam az ő vezetési módszereit,képességeit.

 


Amihez természetesen nekem nincs jogom.Mivel ÉN dolgoztam már ilyen területen, ezért látom,hol lehetnek gondok.Innentől érces megjegyzéseket tett,mondhatnám gúnyolódva felém.Az irodába a légkör egyre feszültebbé vált.

 

A végkifejlet pedig néhány napja robbant ki! közeledett ugyanis a központi oktatás napja.csak röviden a történtekről: oktatás előtti nap kétszer futottunk neki annak, hogy beszéljük meg .mind a kétszer eredménytelenül .Az irodavezető: HAZUGNAK NEVEZETT,OLYAN DOLGOKAT MONDOTT amit nem bírtam tovább halhatni. Ott hagytam mondtam, hogy nem bírom így tovább!


És másnap jött a végkifejlet.Mindenki meglepetésére megjelentem az irodába.Az iroda vezető+kolléganő az iroda zárt ajtaja mellett, SZINTE KIRÚGTAK. ÉN NEM DOLGOZOM OTT. EZÉRT SEMMI KERESNIVALÓM OTT!!! MIT AKAROK ÉN AZ IRODÁBA. Én a központi oktatóval mégis csak beszéltem.Aki elkérte a számom, mondván délután beszélünk. Hát erre nem került sor. Küldtem néhány napja a MULTI CÉGHEZ egy állással kapcsolatos tájékoztatót .


Amire még nem jött válasz.Gondolom nem nehéz kitalálni,mi lehet az oka! Tehát a fenti CÍM igazolja magát!

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!