Elterjedt, hogy miattam vetélt el a kolléganőm

Tisztelt Mt jog!

 

Jelenleg határozott idejű munkaviszonyom van (kölcsönzött munkavállalóként), de sajnos november óta folyamatos konfliktusokba keveredek egy személlyel az irodában, holott előtte jó pár munkahelyen ilyen szituációkban egyáltalán - ilyen intenzitással főleg nem - nem volt részem. Ezt a stresszes szituációt továbbá fokozza az a tény, hogy az ügyvezető igazgatók sajnos engem sosem kérdezik meg mi történt, csak a másik munkavállalót hallgatják meg és minden szituációban neki adnak igazat. Beszéltem HR-rel, főnökömmel és ők általában nekem adtak igazat, mert a tények engem igazolják. Sajnos, én lelkileg kezdtem kiborulni és ezt a stressz mennyiséget eléggé rosszul viseli a szervezetem is (fizikailag és mentálisan is).

young sad woman-804446.jpg

A csúcspont viszont az, hogy a múltkori "szócsatánk" után (ahol a lány engem sértegetett)a lány kórházba került. Sajnos elvetélt. A problémám azzal csak annyi, hogy engem hibáztat mind2 ügyvezető és az irodában is elterjedtek a pletykák, hogy miattam vetélt el a lány. Nem tudom elképzelni, hogy visszamenjek az irodába dolgozni ezek után.

 

A kérdésem a következő: Amennyiben betegállományban leszek, mikor tud felmondani, ha egyáltalán, a kölcsönbeadó, az én munkáltatóm? Illetve ha közös megegyezéssel megszüntetnénk a munkaviszonyt és nem szeretnék bemenni az irodába a hátralevő egy hónapban, akkor milyen lehetőségeim vannak? Vannak-e esetleg más lehetőségeim?

 

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!


Tisztelettel: J

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg