Legjobb FAKE

Vasárnapi vicces poszt következik. Pók írta nekünk az eddigi legjobb FAKE (kamu, fotosop, ahogy tetszik) történetet. Remélem Ti is legalább oylan jól szórakoztok majd rajta, mint én:)!

Holnap új, valódi történettel jelentkezünk!

Durva dolog esett meg velem.
Közepes bányászvárosban élek, bányamérnökökre, gépészekre, kisebb számban tanárokra, orvosokra van itt szükség.

Ezért aztán mélytengeri szociológia szakon diplomáztam, a szakdolgozatom címe "Homoszexualitás és antiszemitizmus a mélytengeri halak társadalmában" volt. Tudtam, hogy ezzel nem fogok állást kapni, de mégis megcsináltam, mert ez érdekelt.

És ekkor jött a meglepő fordulat, amitől teljesen összeomlottam: tényleg nem kaptam állást.

Mert nő vagyok és szőke. Tuti ezért! Kérdezték, tudnék-e számítógépes szimulációt készíteni dízelmotoros bányagépek kipufogó gázainak hígítására. Erre vihogtam, hogy nem, de a kőhal pikkelyeinek feminista szimbolikáját bármikor szívesen kielemzem. Erre a diszkriminatív barmok elküldtek. Mert nő vagyok!!!

Az a baj, hogy az egész ország szarul van megszervezve. Majd kifejtem bővebben, mi mindent kéne máshogyan csinálni. Értek hozzá: a kulcs a kúpcsigák háza mint a csikló megfelelője a modern pszichológiában.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

A blogban megjelenő olvasói levelekért és hozzászólásokért a szerkesztő semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben a beküldőt terheli!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!

Címkék: vicc, humor, poén