Tudnom kell a dolgomat

Próbáltam kicsit csinosítani az oldalon, de köztudottan informatikai antitalentum vagyok, szóval nem sokra jutottam :(. Egyszerűen képtelen vagyok feltölteni egy fejlécet, pedig egész jól sikerült...

Inkább foglalkozzunk a mai bejegyzéssel. Sheruzad megdöbbentő tapasztalatait osztja meg velünk. Céges Audit, külföldi utazásokat és zsíros fizetést ajánlottak neki, ha bebizonyítja, ő a "megfelelő" jelölt.

Nem vagyok topmodell, de azért elkelnék a halpiacon..


Életem egyik első állásinterjúja meg naivként kapott el, kosztümnadrág, nem kivágott blúz, lapostalpú cipő, szolid smink. Pasi egy pillantást vetett a CV-mre majd félrelökte!!! a többi közé, és kényelmesen hátradőlt a fotelben. Vegigmustrált, majd előadta a tényeket.

 

fizetésként megjelölt egy nullával többet mint vártam, céges Audi, évi 2-3 külföldi utazás ahova elkísérem majd, Kajmán szigeteken vannak függő üzleti ügyei. Cserebe, tudnom kell a dolgomat. Most pedig győzzem meg h engem válasszon a többi ugyanolyan jelentkező közül.

 

Megrökönyödésemnek hangot adtam, erre elcsodálkozott, hogy mégis mi bajom, bezzeg XY másik lányka ekkor mar előtte térdelt, elfuvolázni egy gyors szonátát, tárgyalási alapként. Közöltem, h akkor talán őt kéne választani, remek munkatárs lesz.

 

Sajnos ezek után nem tudtam emelt fejjel lelepni, mivel megjelent 3 hasonló cimborája (szekrény méretű kopasz pasi) és közölték h most mennek valahova, merre is lakom, elvisznek hazafele.

 

Utólag visszagondolva mar tudok nevetni a világcsúcs startolásomon ahogy kileptem az utcára.. akkor csak bőgni tudtam, hazaérve pedig kicsit hánytam.
Nem volt kellemes, és azóta sem érzem úgy h én hívtam ki magam ellen az eseményeket.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!