Szekusok dobták ki

Ugye nem felejtettétek el?! Mostantól nincs megállás, a hét minden napján friss bejegyzésekkel jelentkezünk, kéretik hétvégén is olvasni a Munkahelyi Terrort. További újdonság, hogy iwiwen is lehet csatlakozni hozzánk és van offtopic is!

Következzen a mai napra szánt második bejegyzés, melyet Gyuszi küldött. Hónapokig nem kapott fizetést és amikor ezt számon kérte, utcára hajították a biztonsági őrök.

Sziasztok!

Magasemelésű targoncakezelőként dolgoztam egy budapesti kft-nél. A nevüket inkább nem írnám le, ki tudja hogyan tennének keresztbe, ha rám ismernének.

 

Kezdetben jónak tűnt a meló, egész jó fizetést kaptunk, a légkörrel sem voltak különösebb gondok. Fél év után kezdődtek a gondok, amikor is munkaadóim elkezdtek késni a bérünkel. Először csak pár napot csúszott a fizetésünk, 5. helyett 8-án, 9-én érkezett meg a pénz a számlánkra, később már heteket kellett várnunk. A végén már odáig fajultak a dolgok, hogy 2 hónpon keresztül egy vasat sem kaptunk.

 

Többünknek ez eléggé csípte a szemét, valamiből ugye élni kell, ezért úgy döntöttem komolyabban elbeszélgetek a főnökkel és ha kell kilépek. A beszélgetésből majdnem verekedés lett, kedves főnököm elkezdett lökdösni, közben olyan trágárságokat ordított az arcomba, amit jobb ha le sem írok, majd hívta a biztonságiakat és szó szerint az utcára dobatott.

 

Amikor másnap visszamentem a papírjaimért, szintén csak a biztonságiak gyűrűjében tehettem be a lábamat a telephelyre, úgy éreztem magamat, mint egy körözött bűnöző.

 

Gyuszi

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni