Rám mászott a kellegina

Néhányan szememre vetették, hogy a blog úgymond "elbulvárosodott". Nos, azt hiszem mindez legkevésbé sem rajtam múlik, olyan leveleket és kommenteket közlök, amelyeket ti írtok. Ha új csapásirányt szeretnétek látni, akkor küldjetek kevésbé bulváros történeteket!

Most is egy "bulvár" sztori következik, melyet Bacu osztott meg velünk, reagálva a Becézget és simogat c. bejegyzésre. Nem kizárólag a nőket zaklatják a munkahelyeken!

Nekem a kolléganőm volt ilyen.


Bekerült a csoportunkba, majd nem kicsit elkezdett rámmászni.
A legemlékezetesebb az volt, mikor félig ülve az asztalán magyaráztam neki a rendszert a gépén. Majd ő bejelentette, hogy fáradt és az ölembe hajtotta a fejét!


Sose jöttem még zavarba nőtől, de akkor igencsak megremegett az egér a kezembe! :)
Ráadásul ajtónak háttal ültem... (ha akkor bejött volna valaki, az életbe nem magyarázom ki, hogy nem éppen .... a csaj.)

De volt, hogy megbeszélésen mellettem ült és a tollával elkezdte birizgálni a combom és a vádlim! Vagy volt amikor én ültem a gépnél, mellémállt és átkarolt...


Végül megbeszéltem vele egyszer, hogy ezt fejezze be! Egyrészt, mert komoly kapcsolata van, másrészt nekem meg pont kialakulóban volt egy. Meg amúgy is, nekem ez néha kínos volt.

Ezt követően a csoportvezetőmnél kezdett el fúrni. Pechjére ő pedig ismert, így nem ment vele semmire.


Fél évre rá elhúzott tőlünk... Majd utána fél évre rá visszajött az 5x éves igazgatónk mellé titkárnőnek.


Múltkor a csapatépítőn bográcsoztunk, így a csajnak mi sem volt természetesebb, hogy az igazgatónk ölében ült.


(amúgy komoly kapcsolatban él egy 15 évvel idősebb fickóval, csaj 23 éves)
De mióta rólam leszállt, én azóta már csak mosolygok az egészen...

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni