Tilos inni

Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.

 
 
 
Szervusztok!
 
Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői
kitalálták a hatékony munkaidő (ember) kihasználás régi módszerét.

Nem mehet el az eladó inni, aki egész nap a pult mögött a vevőkkel kontaktusban 
beszél és dolgozik és beszél a kollégával meg a főnökeivel.Csakis abban az munkaidőbeosztásban meghatározott ebédidőben, ami esetleg a munkanap 5-6.órája.

Ez szerintem a rabszolgaság felelevenítése,épp csak oda nem láncolják a pulthoz.Nyíván az a logika vezérelte az "okosokat" így nyalván felfelé,hogy aki nem iszik pisilni se megy.Általánosságban női munkavégzőkről lévén szó, tudhatjuk mennyire fontos, főleg a szülés utáni korosztálynak a kötetlen vizeletürítési lehetőség.Ezt is el lehet venni.

A vezetők(osztályvezetők, árukategória-igazgatócskák) nem szakmabeliek hanem a felsőbb vezetők kedvencei,rokonai,haverjai,szeretői,stb.,vagyis az üzlet teljesen magyarosan müködik.( full nepotizmus) Aki lent van annak már pisálni se szabad amikor kellene, csak amikor megengedett!Szólj hozzá!


Ferenc

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni