Kirúgták, mert látta őket dugni

Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam rakni néhány kimutatást az asztalára, ebből lettek a gondok.

 

Az ajtó, amely máskor rendben kinyílt, most nem akart simán kitárulni. Nem volt zárva, de nehezen engedett, ezért kissé erőteljesebben nekifeszültem. A következő pillanatban, miután majdnem bezuhantam a irodába, megpillantottam főnökömet és az egyik "hölgy" munkatársat félreérthetetlen szituációban (gyengébbek kedvéért egymáson, ruha nélkül). Nem vártam meg, hogy a kínos szituáció tovább fajuljon, inkább sietve távoztam, ngy ijedtemen még a papírokat is magammal vittem.

 

Otthon, miután megpróbáltam megemészteni a történteket, eldöntöttem, hogy úgy teszek, mint aki semmit sem látott. Főnököm azonban keresztül húzta számításaimat. Már reggel magához hívatott és közölte, hogy megválik tőlem. Miután rákérdeztem, hogy az előző napi incidens okozza-e vesztemet, ordítani kezdett és közölte, később, papíron indokolja majd a dolgokat.

 

Mindez hétfőn történt, ma pedig szerda van, de egyelőre semmi sem történt. Két napja úgy jövök be, hogy ez lesz az utolsó napom, de eddig minden úgy történik, ahogy korábban.

 

FLY

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.