Be kell jelenteni, mennyi pénz van nálunk

Sziasztok!

 

A egy élelmiszer üzletben dolgozok, és nagyon fura dolgok vannak nálunk. Minden reggel le kell adnunk a személyes dolgainkat az irodában, úgy  mint a telefont,pénztár­cát, bankkártyát, utalványokat.Sőt közös mappában kell jegyzetelni, hogy mennyi pénz van nálunk, és még a bankkártyán mennyi pénz van rajta.

 

Wc-re csak engedéllyel lehet kimenni, ráadásul számon tartják hányszor, aki  napi háromnál többször kényszerül rá, azt elkezdik faggatni mindenki előtt, hogy mi baja van, ez pedig nagyon kellemetlen tud lenni.  Természetesen wc papír és szappan nincs, azt mindenki magának kénytelen beszerezni.

 

Ebédidő szinte csak papíron létezik, amikor nagy a forgalom senki sem mehet enni. Volt már olyan eset is, hogy az egyik 50 körüli hölgy rosszul lett az éhségtől, erre ki akarták rúgni, de végül megúszta egy fegyelmivel.

 

Hogy miért dolgozom még mindig itt? Minimálbérért. Hatvanhoz közelítve örülök, hogy még nem dobtak az utcára és tudom fizetni az albérletemet és a számlákat. Rendszeresen olvasom a blogot és sokszor értetlenül nézek, mennyien panaszkodnak semmiségek miatt.Azért írtam meg történetemet, hogy lássák,van rosszabb is.

 

Klári

 

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.