Elvetéltem a stressztől

32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem.


Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el szabira, hogy orvoshoz tudjak menni, és mikor otthon kellett maradnom mert nem jól voltam egyből találtak a helyemre másikat( az egyik főnök rokonát). Egyfolytában hívogattak, idegesítettek, majd végül elvetéltem. Alig jöttem haza a kórházból behívtak, és elküldtek.


Ezután teljesen kiborultam, és eltelt majdnem egy év mire találtam munkát(persze közbe vasalni jártam házhoz, meg paprikát csomagoltam, kínaiba dolgoztam kiskönyvvel).
Mikor végre találtam munkát megkérdezték akarok e gyereket, és végül úgy vettek fel, hogy leinformáltak az előző munkahelyen, és kikötötték hogy csak mindig hosszabbítják a szerződésemet.
Azóta eltelt majdnem két év, közbe nem sikerült teherbe esnem, és elmentünk egy meddőségibe. Mikor megtudták hogy orvoshoz járok azonnal elküldtek.


Már rengeteg állásinterjún voltam, és idáig mindenhol csak az volt a problémájuk, hogy nincs még gyerek. Pedig én igazán nem tehetek róla, hogy még mindig nincs.
Január óta kb. 300e ft-ot költöttünk a gyógyszerekre, és a vizsgálatokra, és kitudja még mennyit fogunk, ha egyáltalán lesz miből.


Közbe folyamatosan keresem a munkahelyet is , mert ha nem lesz munkám csak a 20e Ft-os gyes fog járni, hiába van kb 12 év munkaviszonyom.


Mindenki azt mondja, hogy ne stresszeljek, meg pihenjek, hogy meg tudjon tapadni a baba, és én közbe egyre többször vagyok kiborulva, és érzem azt, hogy hiábavaló minden, és már nincs értelme élni.


És akkor jönnek a háziorvosok, és akadályozzák az embert mindenben, nem akarják tp-re venni, nem adnak utazási utalványt, mert ha a meddőségit tudom fizetni fizessem azt is, miközben a tp még a gyógyszereket se futotta.

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.