Borzalmas kollégák

Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

 

A részletekért kattints ide

 

Volt két "kedves"kolléganőm, akik nagyon sok bosszúságot okoztak nekem. Ezt nem is fogom nekik elfelejteni soha, és igyekszem "meghálálni", valahányszor erre alkalom adódik!

 

Első munkahelyemen volt egy idős kolléganőm, vele voltam legtöbbet. Az igaz, hogy nagyon jól dolgozott, de állandóan játszotta a mártírt, ráadásul nyalis volt , kétszínű és sértődős. Úgy tett, mintha kedvelne, segítene, jót akarna nekem, csakhogy én annál jobb emberismerő vagyok. 

 

Lényeg, hogy miután nem talált engem megfelelő kollégának, kisírta a főnökasszonynál, hogy küldjenek el engem , és persze, hogy én húztam a rövidebbet, hiszen ő volt a régi jó dolgozó , aki halálra törte magát a cégért. Amúgy a főnökasszony sem volt olyan szent , amilyennek mutatta magát. A régebbi dolgozók tudták, hogy alkoholista. . . A helyettese pedig, aki szintén olyan nagyra tartotta magát, még viselkedni, étkezni sem volt képes kulturáltan!


Másik munkahelyemen egy ugyanolyan kolléganővel kerültem össze, mint amilyen az az idős nő volt!


Egy ideig szerény, kedves nőnek tűnt, azt hittem, kifogtam a világ legjobb munkatársát. De miután jól beilleszkedett, kezdte kimutatni a fogát. Hiába végeztem jól a munkám, ő kijavítgatta, minden bajtért engem okolt, mindent csak ő tudott rendesen megcsinálni, a főnöknek nyalizott, intrikázott, sértődőrohamokat produkált, bőgött , természetesen ő is mártírt játszott, soroljam még?Természetesen ő volt az ügyeletes buzgómócsing, ezért a főnökök imádták. Sikerült elérnie, hogy felmondjanak nekem, az sem érdekelte, hogy van egy gyermekem. Utolsó munkanapomon közöltem vele, hogy ha én onnan elmegyek, utána ő sem marad sokáig.


1-2 hónap múlva sikerült is elérnem , hogy bezárjon a bolt.
Nem tudom, miért ver a sors azzal, hogy mindig ilyen ilyen kolléganőket fogok ki????
És nem tudom, miért bánnak így velem?!


Én nagyon egyenes jellem vagyok, de tapintatos is. Mindaddig nagyon rendes és kedves vagyok, amíg a másik is tiszteletben tart engem. De úgy látszik, ez nem elég. Arra azért rájöttem, hogy az ilyen kollégákat a saját fegyverükkel lehetne legkönnyebben legyőzni, utálom a kétszínűséget, de azt hiszem ilyen esetekben nincs jobb megoldás.
 

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz