Légkondi terror

 

Sziasztok!

 

Nagy gondban vagyok, és ideges. Hétfőn beizzították a várva várt légkondit a munkahelyemen...Hétfő este óta kiszakad a tüdőm, fáj a vállam, nyakam, torkom, orrom, arcom, összes ujjam, szemem folyik. NEM VICC! Tavaly 2szer volt arcüreggyulladásom, egyszer rágóízület-gyulladásom. A rágóízületnél felszúrták a fülemet is, m. először "azt hitték" hogy az a baj, csak furcsállták, hogy mind a két fülem fájt. De annyira, hogy éjjel vittek ügyeletre, mert zokogtam. Pedig a fájdalomküszöböm állítólag magas, sokmindent túléltem már.

 

Visszatérve a légkondira. 7 emeletes irodaház, állítólag nem lehet leljebb venni, mert akkor a többi szenved. Pulcsiban ülök, zokniban, mint egy hülye, de tök feleslegesen, mert a baj már megint a nyakamon. Ki van száradva a torkom, szárazon köhögök, fulladok, hangom elmegy. És nagyon fájnak az ujjaim és a vállam-nyakam

 

Kérdésem: ad igazolást orvos, hogy légkondi-allergiás vagyok? Elvégre a kezemben a rágóízület-gyulladásról, arcüregről, légkondinál tünetszerű fulladásról a papír. Hátha lobogtatom a papírt, átraknak a cégnél máshova, ahol arrébb lehet tenni az asztalt. A mi szintünkön rögzítve, és pont a fejemre fújja ez a szar. Többieknek nincs bajuk, egy kolleganő járt még ízületi injekciózásra emiatt, de ő már nyugdíjas.

 

Tudom, sokat írtam, elnézést. De fáj mindenem lapockától kezdve felfele, és már a sírógörcs kerülget, hogy reggel be kell mennem. Nem akarok megint folyamatosan beteg lenni.keresek más munkát, de ha lenne a kezemben valami papír, hogy emiatt is el kell jönnöm.

 

Egyébként sok allergiám van. "Különlegességek". Másoknak lehet vicces, de koffein-intoleranciám, kb. 15 féle gyógyszerallergiám, és a mandarintól is tüsszögökNyert a légkondi is. Ez van.
 

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz