Nem kellek, mert kisgyermekem van


Sziasztok!


Munkát keresek több mint 2 hónapja, a cég ugyanis ahonnan szülni mentem nem vett vissza.Csoportos létszámleépítésre hivatkoztak, tehát sajnos joggal megtehették hogy elküldtek, persze kaptam felmondási idő+fennmaradt szabik kifizetését, nem is ez a kérdés.


Hanem az hogy egészen egyszerűen nem találok munkát, és ez olyannyira elkeserít hogy el sem tudom mondani.


Minden nap várom hogy végre csörrenjen már meg a telefon és munkaügyben keressenek, de nincs túl nagy roham, sőt, eddig konkrétan 2 megkeresés volt csak.


Nézem az összes internetes álláskereső oldalt szorgalmasan, és küldözgetem az önéletrajzomat.Már az expressz.hu-n is nézelődtem, illetve nagyobb cégek(amik szóba jöhetnek) honlapjain is a karrier oldalt.De irtó kevés a tényleges, valós, normális munka ami nem MLM, nem ügynöki, stb....


Sajnos a legtöbb helyen valószínűleg tényleg visszariadnak attól hogy kisgyermekem van.De akkor mi lesz?Nem fogok munkát találni?

 

Tudom hogy ez most egy nehéz időszak, de más is ennyire nehezen talál munkát vagy csak én vagyok ennyire peches?


Amióta a sulit elvégeztem (immáron 12 éve), mindig volt munkám, és általában elég jól is kerestem, szóval számomra a munkanélküliség mint fogalom ismeretlen volt, és én is azt hittem hogy aki akar dolgozni az talál is helyet.Sajnos ez az elméletem most megdőlt.
 

 

Veled is kiszúrtak, netán jogi segítsére van szükséged? Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz