Lassan az utcára kerülök

 Kedves blog!

 

29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott...


2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok vállalni. Étteremben dolgoztam konyhán. Amíg dolgoztam vettük egy lakást hitelből, 5 millió forintot 20 évre. Csak nem gondolta senki hogy, ez lesz közben és azóta nem igazán tudom fizetni a hitelt sem, meg a rezsit sem. A családi pótlékból (12200forint) élek a kislányommal, amiből még az ovit is fizetni kell, ami 1hónapban 8000ft. És ott tartok, hogy a banknál  felmondták a hitelt és 2 millió forint a tartozás kamattal eggyütt. Azt mondták, ha nem fizetem be júniusig,  elveszik a lakást, kilakoltatnak és gyerekkel mehetünk az utcára! Tudom sajnos sokan vannak még így rajtam kívül is.


Dolgozni igen is szeretnék (konyhai kisegítő) , csak állandóan mindenhol elutasítanak: hogy gyerekkel nem kell, vagy nincs olyan munkaidő, ami mindenkinek jó lenne, mert csak délelőtt tudnék dolgozni, míg a gyerek óvodában van,  ami azt jelenti, hogy reggel 8-tól 16 óráig. Folyamatosan járkálok mindenhova, oda is, ahol nem hirdetik, vagy nincs kiírva. Minden újságot nézek,meg mindent,  amit csak lehet. Járkálok önkormányzatba, családsegítőbe, de mindenhol az mondják hogy nem tudnak segíteni.

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz