Kötelező a sapka

Sziasztok!

 

Másoknak talán érdektelen problémával fordulok hozzátok.

 

Benzinkúton dolgozok,mint shopos az osztrák hálózatnál. Már egy jó ideje bevezettek nálunk egy sapkát is a munkaruhához, amit kötelező (kirúgás jár a hiányáért) a műszakunk alatt hordani.

 

Ez a sapka, mindamellett, hogy esztétikailag is nevetséges látványt nyújtunk, akadályoz a munkámban, számtalanszor beakad mindenbe, sőt a minap bevertem a halántékomat egy üvegpolcba, mert a sapka

 

miatt nem vettem azt észre. Napokig fájt a helye. Egyéb hátránya még, hogy mindenkinek korpásodik tőle a haja, vagy kiütések(pattanások) alakulnak ki alatta, mivel jól meg kell húzni, hogy a fejünkön maradjon.

 

(Nincs teteje, nem is sapka inkább olyan , mint egy napellenző.) Tehát, ha nem elég szoros,akkor leesik,így meghúzzuk, amitől egy pár óra múlva a fejünk kezd el fájni, és viszket is alatta a fejbőrünk.

 

Azt hiszem, sőt biztos vagyok benne több 100 shopos nevében kérdezem, hogy tudunk-e vmit tenni annak érdekében, hogy ez a kötelező sapkaviselés megszűnjön?!

 

Máshol nem kell ilyet hordani, pedig ott is árusítanak élelmiszereket. Ez kizárólag az osztrákok szörnyszülötte, és a főnökséget teljesen hidegen hagyják ennek a fölösleges kiegészítőnek a negatív tulajdonságai.

 

Előre is köszönöm

 

Egy shopos
 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz