Egyszer úgy is meg foglak dugni

Kedves Mindenki!

 

Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.


Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le kávézni, etc.)


Mindig visszalőttem, hogy biztos a barátnőd is örülne, ha szórakoznánk, miért nem vesszük be őt is, meg á, nem megyünk kávézni, mert a múltkor is úgy nézett a kávéházas csaj, ja, azt is megdugtad?


Aztán egy céges rendezvényen azt mondta, hogy egyszer úgyis meg foglak dugni, mindenkit megkapok, akit akarok.


Mondtam neki, hogy ha nem megyek bele, az minősített
bűncselekmény, konkrétan szemérem elleni vétség, avagy nemi erőszak, ami bizony letöltendő, de előtte még én foglak saját kezűleg a kiherélni és az aszott kis pipettádat a szádba dugni.


Na azóta nem zaklatott, aztán egy fél év múlva el is jött. Amiért ilyen genyó módon beszélt a nőkről (minden nő kúrva, csak ki kell őket használni), ezért jól kitoltam vele, de ez egy másik sztori .

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!

 

A Munkahelyi Terror blog támogatója az Ajánlatguru.