Nem fűtenek, mert spórolnak

Kedves Blog!

 

Nem tudom, mennyire terror kategória, amit most megosztok veletek, nekünk itt dolgozóknak teljes mértékben az. Egy műhelyben dolgozunk, ahol nincs fűtés. Volna rá természetesen lehetőség, de a munkáltatónk "drága a gáz ára" címszó alatt megtiltotta, hogy használjuk a fűtést, így körülbelül 5-6 fok van a munkavégzés helyén. El lehet képzelni.

 

Mindenki vacog egész nap, többen már meg is betegedtek,de hiába hozakodtunk elő a dologgal, mindig falakba ütköztünk. Újra és újra az volt a jelmondata, hogy nem kötelező ott dolgozni, ha nem tetszik, mehetünk Isten hírével.

 

Ami külön bosszantóvá teszi a helyzetet az, hogy a vezetőség saját magán nem alkalmazza a spórolást, nem mutatnak jó példát, azaz náluk rendesen megy a fűtés, amikor legutóbb megnéztük, akkor 26 fok volt abban a helyiségben, ahol ők tartózkodtak.

 

Tényleg nem tudjuk mit tegyünk ebben az állapotban, mert errefelé sehol sincs más munkalehetőség és mindannyiunknak nagy szüksége van a fizetésünkre, de ez a rettenetes hideg kibírhatatlan, szinte már a csontjaimban érzem állandóan és otthon sem tudok igazán felmelegedni. Kérem azokat, akiknek van valami hasznos ötletük, azok álljanak elő vele, de azt, hogy keressek másik munkahelyet kérem ne említsék, mert arra nincs mód.

 

T.

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!