Rabosítottak,ujjlenyomatokat vettek

Üdvözletem!

Tömören írom le ami velem megtörtént!


Velem az történt meg,hogy a munkahelyemen eltűnt valakinek 100.000.- Ft-ja, amit mint később megtudtam egy mellékhelyiség szemetes vödrében találtak meg.Egy kolléganőm hatodik érzéke azt mondta,hogy csak én lehettem. Onnantól kezdve én voltam az elkövető,rabosítottak,ujjlenyomatokat vettek.


Ami rosszul eset (hiszen a rendőrség csak a munkáját végezte), hogy még a vizsgálatot épp hogy elkezdték(a történtek után 4 nappal),tehát a hatóság még semmit nem tudott, a munkatársaim pálcát törtek felettem és kijelentették,hogy innentől nem akarnak velem dolgozni. Az intézmény igazgatója fer volt velem és legalább azt a lehetőséget felajánlotta,hogy közös megegyezéssel szűnjön meg a munkaviszonyom,ez így is lett. Mint később kiderült (amit már az eljárás elejétől mondtam,hogy az én ujjlenyomatom sehol nem lehet,mert nem fogtam meg se a szemetest,se a pénzes csomagot),hogy sehol nem találták az ujjlenyomataimat,sőt a szembesítésen a tanuk keveredtek ellentétes tanúvallomásba. Azóta munkanélküli vagyok,ledolgoztam 29 évet,összesen volt 4 munkahelyem,most sehová nem tudok elhelyezkedni,nem azért mert nem kapok erkölcsi bizonyítványt,hanem,mert így kistelepülésen élünk és itt a pletyka hamar elterjed.


E mellé még megjegyzem,hogy a párom is munkanélküli,két kiskorú gyermeket nevelünk még és csak a ház részlete 55.000.- 60.000.- Ft.


Ez az én történetem. Egész életemben becsületes voltam és a gyerekeimet is arra neveltem,hogy a becsület többet ér!!!

Tisztelettel: egy volt nővér.
 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!