Már kajára sincs pénzem

Tisztelt Munkahelyi terror!

 

Egy elég faramuci helyzetet szeretnék elmesélni önöknek és ha valaki tudna tanácsot is adni, azt nagyon megköszönném. Elég kilátástalannak tűnik számomra a dolog, nem nagyon tudom, mihez kezdjek.

 

A következő lenne a problémám: Április 4.-ével kiléptem a munkahelyemről. Előtte megbeszéltem a főnökömmel, hogy közös megegyezéssel elválunk egymástól. Eljött az utolsó nap, elé raktam a felmondásom és közölte, hogy nem írja alá. Azóta lassan eltelt 4 hét dolgoznom nem kellett menni a papírjaimat és a pénzem nem hajlandóak odaadni, mert hogy "köcsög voltam" hogy kiléptem. Azóta ha felhívom őket, vagy nem veszik fel, vagy kinyomnak, vagy pusztán ordítanak, hogy majd szólnak ha kifizetnek.


Nem tudom mit csináljak azóta nincs egy forintom sem és állást sem tudok elmenni keresni ez miatt. Végső elkeseredésembe 2 hete bementem az étterembe és bele akartam nyúlni a kasszába, mert nem szégyen de kajára sem volt-és nincs már pénzem, erre az autóig kergettek a kidobók...Tanácstalan vagyok, menjek bíróságra, vagy van más és egyszerűbb módja is a dolgok elrendezésének?

 


Azt mondták a papírjaimat alá írhatom, mert készen vannak, de pénzt nem adnak..


Válaszukat előre is Köszönöm!


 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com