Havonta cserélődnek az emberek

Sziasztok!

 

Én is szeretném megosztani az élményeimet veletek.Ez volt az első munkahelyem ahol recepciósként dolgoztam napi 12 órát egyedül.Önszántamból a munkába állás előtt bejártam hozzájuk pár napot, hogy tanuljak, mivel teljesen egyedül akartak hagyni a munkába állásom napjától.

 

Ez a pár nap elég kevés volt, hogy betanuljak, ráadásul pár dolgot csak akkor tudtak megmutatni (számlázás terén) ha épp olyan vendég volt, ezért szintén tovább maradtam a műszakom lejárta után, hogy úgymond nézhessem a kollégákat. Az ilyen napoknak se volt sok haszna, mert a lényegről mindig lemaradtam, hiszen bár lejárt a munkaidőm attól ők még ugráltattak,csak nem ott ahol tanulni tudtam volna.

Ebben a szakmában fontos egy bizonyos program ismerete, hiszen az a cég lelke. Két hétig könyörögtem, hogy szerezzék meg a demó program kódját, hogy gyakorolhassak. Meguntam a semmit tevésüket és felhívtam a program gyártóját, akik voltak olyan kedvesek, hogy megadják.

 

Ami nekem még nagyon nem tetszett, hogy mindenki mást mondott, így azt se tudtam kire hallgassak, a főnök azt mondta, hogy a kollégára ne hallgassak, viszont egy másik kolléga meg azt, hogy a főnökre ne.


A szolgáltatások ára néha a főnök hangulatától függött, így gyakorlatilag nem lehetett korrekt árajánlatot kiadni.


Szóval számomra nagyon rossz volt ez a munkahely, a próbaidő után el is küldtek, mondván nekem ez nem fog menni. Az új kolléganő az elküldésem előtti 3 nappal már be is járt gyakorolni, így már megvolt az utánpótlás (de már ő sincs ott, eljött a próbaidő után)


Még egy érdekesség, a cég alig két éve működik, és a negyedik ember aki 3 havonta cserélődik.

 

Üdvözlettel, egy pályakezdő.

 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a