Dolgozókra van szükség, nem betegekre ,öregekre, csúnyákra

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

Több mint 6 éve dolgozom egy multi cégnél ,már úgy mentem oda ,hogy meg volt egy bizonyos betegségem .Zöld hályog ,ami mostanra rosszabbodott , mellette van 40%-os munkaképesség csökkenésem. Amíg tudtam dolgozni nem igazán szóltam senkinek sem ,de most ,hogy éreztem baj van kértem ,hogy olyan munkakört adjanak amit el tudok látni , erre az egyik vezetőm azt mondta ,hogy vissza veszi a munkámért kapott pontokat. Amiért megdolgoztam meg ,hogy dolgozókra van szükség, nem betegekre ,öregekre csúnyákra ,


A másik vezetőm pedig a munkatársaimnak ecsetelte ,hogy majd elküldenek orvosi vizsgálatra és ott elintézik ,hogy alkalmatlan legyek. Persze nem mondta a szemembe , aztán történt ,hogy vérzett az orrom ,vagy fél órát fájt a fejem ,a vezető helyettes annyit tett ,hogy üljek le az asztal aljára , meg hozott egy kávét. A supervizor oda sem jött ,bár úgy tudom ők kaptak elsősegélyből vizsgát ,aztán dolgoztam estig bár még vérzett továbbra is de az már nem volt vészes .


Másnap közölte velem a vezetőm ,hogy nehéz esett vagyok át tesz a másik műszakba ,nem vagyok egyszerű esett az igaz , de ez eddig nem volt baj ,csak most ,hogy kértem a könnyebb munkát ,mert tudom ,hogy van , de mivel öreg ,csúnya vagyok, így el kell dugni jól, vagy az a szándékuk ,hogy magam mondjak fel . Viszont én tudom bizonyítani ,hogy az utóbbi időben romlott az állapotom.


Ha beteg vagy már nem kellesz, csak míg dolgozol ,ha nem vagy képes 100 %-os munkára takarodhatsz . Több vezetővel próbáltam beszélni ,de nem érnek rá ! Így döntöttem ,hogy megírom a történetem , tanulságos . Ja és persze az is hozzá tartózik ,hogy 5* kell az egyik cseppet használni és mivel az öltözők zárva vannak egy ideje, így a wc-ben cseppentek ,higiénikus ám nagyon, és már többször azt mondták ,ha nem tetszik, nem kell itt dolgozni ,de akkor miért voltam jó eddig ???


Még a kötelező vizsgálatra sem tudok el menni ,mert ha kérek időpontot tuti ,hogy másképp kell dolgozni , szabi nincs cserélni nem lehet ,megpróbáltam ,de nem tudták elintézni ,ennyire segítőkészek. dolgozói teszt , mennyire fontos főnökének ,hogy jól érezze magát a munkahelyén :semennyire inkább annak örül ha olyan helyre tesz amit utálsz !!!


Köszönet a vezetőségnek a meg értésért!!!