Egy nap után haza zavartak

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!


Sajnos cudar cudar, szemét világot élünk. Egy hiperben dolgoztam, amely azt hirdeti magáról, hogy nekik a legapróbb dolgok is számítanak, csak éppen nem a munkavállalóik irányába. Voltak olyan kedvesek, hogy próbaidő alatt éjjel hazaküldtek, mert emlegettem, nem nagyon bírom az éjszakás műszakot és szívesen átmentem volna kasszába, abban már volt gyakorlatom. Pékáru eladóként nem sok, mert ez nemcsak a sütemények kitöltéséről szól, nagyon is összetett és sokrétű feladat árufeltöltés is tartozik ebbe a munkakörbe.


Járt volna nekem miután elküldtek még 4.500,-Ft értékben ebédjegy, ami a záró fizetéspapíromon szerepel is, csakhogy valamiért még mindig nem kaptam meg november 29. óta. Nem tudom kihez fordulhatnék, hogy megkapjam. Mindenki elhajt. Hát ilyen ez a cég. Senki ne menjen hozzájuk dolgozni, ha teheti.


Amellett a TB-s rózsaszín könyvemet sem küldték meg a részemre, állítólag a győri központjukban van, őket sem lehet elérni. Egyszóval jól kibabráltak velem, röhögnek a markukba.Hozzá teszem, az, hogy megjegyeztem, hogy az éjszakai műszak nem nekem való, csak egy egyszerű kijelentés volt, ettől függetlenül rendesen és lelkiismeretesen elláttam a rám bízott feladatokat, és azt a hangnemet, amelyben elküldtek, inkább nem is részletezném jobban, mert mindenki zsebében kinyílna a bicska.

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.