Külföldön hagytam az ujjamat 2

Boldog és sikeres új évet Magyarország !

 

Lehet,hogy most ez a kívánság elérhetetlennek tűnik. Bízzunk benne,talán csoda történik.


Sajnos csak a csodában bízhatunk,mert egymásban nem.A Mongóliában kinn maradt kis Magyar csapat / hatan vannak / Ők is csak csodában bízhatnak most már.Munkáltatójukban nem / ALTAIN KHUDER LLC / ,ugyanis közölte velük,hogy el lehet hagyni az Őshazát.Hónapokig dolgoztak,napi 14 órát.
Most kapnak ajándékba egy repülő jegyet Budapestre. Mást nem,talán még köszönetet sem.

 

A Mongolok folytatják a múltévben elkezdett hagyományaikat és továbbra is hülyének nézik a Magyarokat.Gondolom erőt adott nekik az,hogy egy hónapja mikor kinn járt a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának küldöttsége nem szólt senki.Nem szólt," kedves barátaink ne csináljátok már ezt szerencsétlen Magyarokkal".Mongolok gondolták akkor " ÁLLAMI FELHATALMAZÁST KAPTUNK" és mehet továbbra is az átvágás.

 

Tehát a kinn maradottak - ból négyen holnap este érkeznek haza és várják a csodát,mert segítséget kitől várjanak?

 

Bár most valami elindult,egy hivatal megmozdulni látszik,no de nem akarom elkiabálni még egyelőre.Persze amennyiben pozitív dolog alakul ki akkor azt is nagyon szívesen leírnám.

 

facility

 

hovari-janos-helyettes-allamtitkar-mongoliai-konzultacioja.htm

 

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.