Nekünk kell fizetni, hogy dolgozhassunk

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!


Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni, nekünk kell fizetni azért, hogy egyátalán tudjunk dolgozni. Saját költségünkön kell telefonálni. Saját költségünkön csinálunk mindent. De kérdem én amit eddig befektettünk az mikor fog vissza jönni és ki fizeti ki.

 


A fizetésről nem beszélve, csak úgy van fizetésed ha eladtál egy lámpát , vagy többet. Nincs egy fix összeg egy alap fizetés amiből legalább a számláidat tudnád fizetni. Magyarul nem árusítasz nem kapsz semmit. De kérdem én ki a fene vesz a mai világban ilyen drága zepteres holmikat. Nem lehetne legalább elérni azt ,hogy az embernek legalább minimálbért fizessenek.


ÜDV: EGY BENNFENTES

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.