Csicska volt a gúnynevem

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!

 

Örülök, hogy elmondhatom valahol a gondomat, ez egy olyan téma , ami nagyon sokakat érint, engem is.Én is áldozat voltam sokáig, hosszi ideig alkalmazták rajtam a munkahelyi terrort a kollégáim, nem volt miattuk egyetlen nyugodt napom sem.Gyógyszereket szedtem, majdnem ráment az életem teljesen.

 

 

Közmunkán szoktam részt venni. Ott is vannak kollégák, elég sokan szoktunk lenni, hogy a terület ,amiket kiadnak legyen tiszta . Nem is ez a lényeg, a korábbi közmunkák során voltak sokan, akik bántottak, piszkáltak, sok olyan megjegyzést tettek ,ami nem valós . Dolgozó, megbízható ember vagyok, voltam és leszek is, a rám bízott munkát meg csinálom mindig

 

Még is voltak olyan emberek akik nem szerettek és állandóan piszkáltak. Nem szóltam vissza sose, inkább nyeltem és csöndbe maradtam.Csak amikor haza mentem, műszak után, akkor sírtam, annyira ideges voltam.Olyan csúnya megjegyzéseket mondtak rám, hogy az nem emberi.Elmondtak gyogyósnak, meg csicska voltam és gúnynevem is volt. Hiába kérleltem őket, hogy ne piszkáljanak, nem sikerült.


A főnököm is mellettük állt, ez fájt a legjobban. Szerencsére már vége a dolognak, mert más fajta program kerültem azóta, de mély nyomokat hagyott bennem.Az új csapat és normálisak és végre a saját nevemet használják és szépen közösen dolgozunk együtt.

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.