Fizetésképtelen a cégem

Tisztelt Mt!


Jelenleg még egy kereskedelmi cég alkalmazottja vagyok, a céget gazdasági helyzet fizetésképtelené tette, így nekem sem tud fizetést biztosítani, de még a szabijaimat sem tudom, csak fizetetlenbe kivenni. Jelenleg a cég még a bankkölcsönökre kapott felszámolási haladékot, mivel csináltak egy új társsal közösen más néven egy másik üzletet, s abból fizetik,csak sajnos a 23 év munkaviszonyomat jogfolytonosan nem vitték volna át ,a régi cég meg nem mondott fel, de fizetést sem adott!

crazy.jpg

 

Jelenleg visszamentem táppénzre, mivel nem rég szívműtétem volt, s ezen fizetési ellehetetlenítés a megélhetésemet, s az idegeimet erősen érintette. Sajnos próbáltam ügyvédhez fordulni, de előre kellene 150000ft fizetni, s a 23év s felmondási időm, szabijaim mikorra kapnék valami összeget a cégemtől, mikor még a fizetésemre sincs pénze. Így hogyan fizessek ellőre,ha én sem kapok pénzt, még a TB is visszadobta most 3 ízben a céghiányosság miatt a kifizetést.

 

Ügyvédet csak én is akkor tudok fizetni,ha kijárja a járandóságaimat és akkor abból tudok fizetni.Most írnak ki munkaképesé, s valamit lépnem kell. Kérdés mit?