A nő egy gyerekkel a nyakában probléma tud lenni

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 Nő vagyok, vállalkozó és kisgyerekem van. Ha a hét mind a hét napjában nem foglakoznék a cégemmel, csak a napi 8 órában próbálnék helytállni, nos hamar lehúzhatnám a rolót... Sajnos egy kisgyerekes anyuka nem teljes értékű munkaerő. A posztoló valószínűleg fontos beosztásban van, és nem konzerveket válogat a szalagon, így nem megfelelő az adott munkára. A "főnök" biztos bunkó, de arra gondolhatott, hogy a leányzóban vannak lehetőségek, amit sajnál, hogy elfecsérel. Persze lehet, hogy nincs "mire" szülnie, azaz nincs háttér a gyerek születésére.

 

Mom-Child.jpg

 

 Az a probléma, hogy egy seggel nem lehet 2 lovat megülni. Legyen jó meló, sok fizetés, babázhassunk kedvünkre. Vagy egyik vagy másik, vagy kompromisszum. Kevés pénz miatt igenis válnak el emberek és a gyerek élete első 3 évében elég sok pénzt tud eltüntetni. A nő egy gyerekkel a nyakában, ha egyedül marad, elég probléma tud lenni. Nincs mindenkinek pénzes pasija, aki fizetné a gyerektartást úgy, hogy mellette fusson a 60-80e bölcsire is.

 A mai vállalkozások valóban nem tudnak kitermelni egy olyan drága dolgozót, aki valójában nem hoz a cégbe egy árva petákot sem. Nehéz ebben a dologban igazságot tenni. Lehet, hogy a terhes leányzó kicsit kiszínezte a dolgot, mert ha a "főnök" nem lett volna ilyen bunkó akkor nem lett volna miről írni.

Együttműködő partnerünk a Gránátalma Szépség- és Egészség Központ

gránát.jpg