A magyarok szarrágók, mindent ingyen akarnak?

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 

Sziasztok, én tisztában vagyok azzal, hogy az otthoni munka átverés. Pár éve én is bedőltem neki sajnos csak fizettem a 600 Ft pénzeket egymás után ugyanahhoz, de jó tanuló pénz volt. Most megint ráakadtam ugyanarra a munkalehetőségre aztán válaszként lehordtam mint már egy sokszorosan becsapott embert és vártam a választ. Amit meg is kaptam. persze ugyanaz a munkaszöveg. Nevet címet nem adok meg nehogy még a bűnöző engem jelentsen fel. :P . . . 

 otthoni_munka.jpg

Ezt írtam én:  Jó napot gondoltam hogy ilyesmiről lesz szó de azért érdekelt tényleg ez az. mindenki tudja amire előre kell fizetni az átverés ismerősöm is ebe botlott bele az ő kárán tanultam. ha jól olvastam alul maga pénzügyi közgazdász erre azt mondanám nagyon kevés lehet a fizetése ha ilyen szar átverésekkel próbálkozik nem leszólni akarom más is próbálkozik ezzel de ezzel nem lehet pénzt keresni. Az angol oldalt is leellenőriztem az is átverés. Már csak egy kérdésem lenne hogy valaha kereset e pénzt ilyen munkával? szerintem a válasz egyértelműen nem.  . . . 

 

Erre a válasz:  Jó napot ! Rossz helyre küldte vissza válaszát !!!! amint a lap alján van a (............................) cím , ha figyelmes lett volna :) nem koptatnám a billenytyűzetet feleslegesen csakis "értelmes embereknek " de most kivételt teszek .Ön érdeklödött , de minek is ?? én nem kéretlenül küldtem. Az internet világában , ami INGYENES az nem működik , szar ! Pénzt csak pénzből lehet csinálni !! Vagyis Ha pénzt akarsz keresni tegyél érte valamit !! Az információkat nem adják ingyen !!még nekem sem . Én tanultam ( Marx Károly ) egyetemen , nem az ecseri piacon vettem a diplomámat !! Tanulni sohasem késő , NEM AKAROK HŰLYÉN MEGHALNI . Nincs szándékomban átveréssel foglalkozni , minden elérhetőségem le van írva ,Önnel ellentétben. HA TUDNA IS KICSIT ANGOLUL , nem írna ostoba marhaságot hogy átverés az is !! Nagyon sokat foglalkozom ANGOL dolgokkal , mert ott értelmes illetők vannak ,és nem szaroznak akár 12 , vagy 25 dollár be fizetéssel MAGYAROK SZAR RÁGÓK , MINDENT INGYEN AKARNAK .Ön a 24 évével még sok mindent nem tud. Majd egyszer rá jön , tanulni , tanulni, vagy HEGYESHALOM ,és ZÁHONY UTÁN IS VAN ÉLET !!!! További nagyon sok keresgélést : (...........) ---párja .  UI : Én sem kérdem , hogy Önnek mennyi a jövedelme , igen illetlen dolog ilyet kérdezni , mennyit kerestem evvel amit többek között csinálok ! na pá, pá, pá,   . . . . 

 

Most őszintén diplomás ember nem így fogalmaz. A név és cím, hát elég volt beütnöm csak a nevet már kidobta a fekete listát csak azt szeretném mutatni milyen primitív emberek húzzák ki az éhező reményt kereső emberekből azt a pár forintot. A lényeg amit én írtam ahhoz semmi köze ennek a válasznak nem is értem. Kit érdekel kinek a párja ...stb. Ha hozzám valaki olyan szöveget írna amit én írtam úgy hogy én vagyok a munkáltató, nem kapnám fel a vizet így, teljesen elárulta magát . :) Persze válaszra méltattam remélem tanul belőle:) Örülök hogy tanultam az esetből pár éve és örülök ennek a válasznak is lássátok ti is:)   Őszintén szólva már az iskolában is beszélni kellene ezekről hogy a fiatalok ne essenek ebbe a csapdába.