Óra előtt rúgták ki a tanárnőt

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 

Tisztelt Mt!

 

Ez a történet sajnos jellemző napjainkra. Ha nem is terror, "csak" embertelenség - egy iskolában, ahol embereket nevelnek! Kérem szépen, hogy a nevemet ne jelentessék meg. Köszönöm. HGY   

 51e3edc40df1473390442a40454f46f8.jpg

Ez a kirúgási stílus a divat, és nagyon terjed! Az milyen, hogy egy neves budapesti két tanítási nyelvű gimnázium igazgatója úgy rúgta ki a helyettesét, a kéttannyelvű program országosan, sőt az EU-ban is elismert megalapítóját, hogy a tanárnő épp az órájára ment a szünet végén, az igazgató behívta az irodájába, és a kezébe nyomta a felmondását, ami május végére szólt.

 

Még a tanévet sem fejezhette be! Az évzárón viszont a diákok hosszan tartó, tüntető tapssal köszönték meg a tanárnő munkáját. Jogilag nyilván rendben volt, de milyen ember, pedagógus az ilyen iskolaigazgató? (És neki persze semmi baja nem lett, pedig tavasszal volt ott még 3 fegyelmi ügy tanárokkal szemben, két rendőrségi eljárás indult, egy tanár és egy diák ellen, stb.)

 

 Így élünk…

 

Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségi álláskereső oldalához! Találjunk állást együtt! Állásra Fel!

388234_559765037385911_1601418095_n.jpg