Miért hazudik a munkaerő-kölcsönző cég?

Tisztelt Mt!

 

Miért állítja magáról egy 3 hónapja működő cég, a Get Work Trend Kft, hogy 1996 óta sikeres és az egyik legdinamikusabban működő munkaerő kölcsönző, közvetítő? Szó szerint ezt írják a honlapon: (getwork.hu) Én nem vezető beosztású dolgozojuk vagyok, de értek annyit a matematikához hogy feltűnjön a csúsztatás. 10 perc alatt rájöttem a netről h. hazugság, és ez másnak is biztosan szemet szúr. Különben a sikerükhöz nyerő receptet tudnak ezt megtapasztaltam.

 

 A Get Work kölcsönzött dolgozójaként tudom, milyen jó érzés hogy nem fizetik ki időben a béreket és a kafetériát.   A  3 hónapja működő Get Work Trendnek persze nem lehet több mint 10 éve engedélye a munkaerő kölcsönzéshez, akkor miért hazudik? A Get Work név lejáratódott ahhoz, hogy én, és a hozzám hasonlók elfelejtsék, milyen a hónap 10. után bér nélkül élni, étel, italra, számlákra kölcsönt kérni, és milyen, amikor 15-én nem kap kafetériát. Ez ciki annak is, aki bérbe vett engem, és hallgatja hogy neki panaszkodom egy olyan cégre, aki rontja a megbízója hírnevét, mert azt is utálni fogom, bár lehet hogy kifizette a Get Workot, csak hozzám nem jut el a pénz.  

 

NEM kell nagyon dörzsöltnek lenni ahhoz, hogy az új cég, a Get Work Trend bármikor átveheti a már lejáratott Get Work helyét, amit szépen bedöntenek jó magyar szokás szerint, és senkit nem zavar hogy ugyanaz a szemét cég lesz, mint az elődje.