A takarítónőt ki védi meg?

Tiszteletem!

 Nem olyan régen olvastam egy levelet melyben egy Úr elpanaszolta  hogy feleségét aki postai dolgozó milyen inzultusok érik.Én egyet értek vele hogy mindezt nem kellene hagyni, de ezek az emberek rajtam vezetik le feszkóikat, én takarítom utánuk a koszt  szó szerint, már az első nap szándékosan összejárkálták a munkámat és ezen jót röhögtek, majd többedmagukkal rajtam kerestek valami bilétákat mintha valami hülye tolvaj lennék. Mikor leszemetelni megyek hozzájuk a kukát alig akarják kiadni maguk alol.  

takaritono.jpeg



Jó szándékkal és mert ez a munkám elpakoltam a szekrénybe a poharaikat és el is mosogatok utánuk.Erre valamelyikük eltüntette a vízkőoldót amivel dolgozom.Nem értem egyszerű takarítónő vagyok nem ártani ,dolgozni mentem oda.Van egy nő akinek ha az arcába köszönök akkor se köszön vissza,és még hosszasan sorolhatnám példának okáért az összetekert libresse betétet a kuka elött fél méterre sikerült eljuttatnia valakinek.

Kérdezem joggal ,engem ki véd meg?Én is rohanjak haza sírva mint az a hölgy, nem összszorított foggal is de megcsinálom amit kell.Az Úriembernek ha sikerül eljuttatnia levelemet talán megérti mindenhol ez van .

Üdv. V.Éva