Egyszerre hozott munkát és a felmondásomat

Tisztelt munkahelyi terror!

Segítségeteket szeretném kérni az új MT értelmezéséhez. Otthon dolgozom. A főnököm hozta a soron következő munkát és átadott egy lezárt borítékot, amelyre azt mondta ne bontsam ki, majd ráérek akkor, amikor elkezdem a munkát és ha elolvastam, majd beszélünk. A borítékban a kiléptető iratok voltak a munkáltató aláírása nélkül, a megállapodás a munkaviszony megszüntetésére közös megegyezéssel szintén aláírása nélkül és egy nyilatkozat mely szerint nincs követelésem a cég felé.

LA4_enyvezett_j35_boritek800x800_also_jobbraPAROS.jpg

1 héttel később láttam az ügyfélkapus OEP szolgáltatásnál , hogy a cég azon a napon ki is jelentett, amikor az igazolásokat kiállította. Az eset után kb. 3 héttel a főnököm véletlenül felvette a telefont, rákérdeztem, s azt mondta ne foglalkozzak vele, majd megoldja. Azóta nem veszik fel a telefont, az iroda megszűnt. Az új MT szerint ilyen formában közlésnek minősül a felmondás, vagy kérhetem a munkaviszony helyreállítását legalább kiléptető iratok szabályos kiállításáig és átadásáig?

Nem tudok elhelyezkedni és a munkaügyi központ sem vesz nyilvántartásba. Ez az idő kiesik a szolgálati idő számításból, a jövedelempótló kártérítés nem számít bele a nyugdíjnál figyelem bevehető jövedelmekbe.