A Zepter nem fizet az alkalmazottainak

Kedves Erynnis !

 

M. Dávid vagyok, ex-zepter alkalmazott.

 images_11.jpg

Zepteres történetem megírtam már az Önök e-mail címére és most azért írok Önnek külön, mert szeretnék Öntől munkajoggal kapcsolatos kérdéseimre válaszokat/tanácsokat kapni, amennyiben ez lehetséges.

 

Panaszaim a következőek lennének:

 

Adott egy cég, jelen esetben a  Zepter, melynek fizetéssel kapcsolatos szerződésében nem szerepelnek azok a feltételek és kritériumok, melyekre a későbbiek során hivatkozva nem fizeti ki alkalmazottait, illetve magáról a szerződésről az alkalmazott másolatot sem kap.

 

Jelen esetben 60 ezer Ft-ról lenne szó amely első hallásra nem egy nagy összeg, de egy egyszerű munkavállaló számára akár a napi megélhetést is jelentheti.

 

Megfelelő jogi tanács esetén szeretném az ügyet munkaügyi bíróságra vinni, melynek fejleményeiről természetesen Önöket is tájékoztatnám.

 

Előre is köszönöm bármilyen nemű és tartalmú válaszát.

 

Tisztelettel:

M. Dávid

 

Kedves Dávid! 

 

Sokat hallottunk már a Zepterről, én azt tudom javasolni, hogy fizetési meghagyást adjon be ellenük.  Szerződés hiányában is lehet bizonyítani a jogviszony meglétét, illetve a neked járó összeget. Erre kiválóan alkalmas bármilyen email, telefonbeszélgetés, általad aláírt szerződések az ügyfeleiddel, ügyféllistád, tanúk (kollégák, ügyfelek, szüleid, barátaid, stb.).  Azt javasolnám első lépésként, hogy fizetési meghagyást kérj a cég ellen - ezt bármelyik, hozzád közeli közjegyzőnél megteheted.  

 

Üdvözlettel:  Erynnis

 

 

 christmas logo1.jpg

Karácsonyi akciónk keretében november 20. – december 31. között ingyen hirdethet nálunk! A részletekről tájékozódjon médiaajánlatunkból.