Egész nap megfigyelnek minket

Önnek is van egy története? Írjon nekünk amunkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot

Kedves MT blog,

 

Egy multinál dolgozom már jó ideje. A héten eddig szokatlan dologra figyeltünk fel. Egy vadidegen hölgy jár körbe-körbe egész nap és nézegeti ki ül a helyén. Minden asztalhoz odamegy,belenéz a monitorba is. Majd pötyög valamit a tabletjén. Az első két nap ez még vicces volt,de már inkább már bosszantó,irritáló. A kérdére,hogy mit csinál,azt válaszolta,hogy az irodakihasználtságot méri. A cég vezetése erről a dolgozóknak semmilyen tájékoztatást nem adott.

 o-office-worker-sad-paper-facebook.jpg

Nem igazán értjük a felmérés indokoltságát,hisz ezt más módszerekkel is el lehet végezni. (A hr mindig naprakész,hogy ki mikor van szabadságon,üzleti úton,stb) Ami számomra aggályos,hogy miért áll oda mindenki mögé,és néz bele a monitorba? A saját IT csapat másodpercre pontos információkkal tud szintén arról szolgálni,ki,mit csinál éppen. Eléggé frusztráltá teszik ezzel a légkört,és nem a munkára ösztönöznek. Jogilag megteheti ezt a cég?

 

Leginkább a kommunikáció hiánya zavaró.

 

 

Köszönettel, G