Beperelhetem a magyar államot?

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

J. B. Dávid vagyok.Roma származású anyai ágon lehet zsidó is.

 

1993 tól mostanáig mindössze csupán 6-7 évet tudtam dolgozni, mint biztonsági őr elvégeztem az érettségit, jogi asszisztens, és gyermekfelügyelői sulikat, van egy hivatásos b,c jogosítványom is, büntetlen feddhetetlen és egészséges életet élek. 45 éves leszek hamarosan.

 

Még is semmi, voltam kétszer is közmunkás utcaseprő, és fekete mosogató, de már ide is alig vesznek fel, közben van 5 millió Ft kiadásaim, és az Önkormányzat már felmondta a bérleti jogviszonyomat, mert időben nem tudtam teljesíteni, csak 3 hónappal később. Nem ezt hívják annak, hogy az állam a kormányunk teljesen ellehetetlenített?

 polgari_per_polgari_jog_birosag_dologi_jog_kotelmi_jog_ugyved_pecs.jpg

Nem ezen a szinten lennék. Perelni szeretném ez miatt az államot a kormányunkat, az EMMIt Balog Zoltán minisztert, az Országos Roma Önkormányzatot, a Türr István Képző és Kuató Intézetet is.

 

35 millióra, ebbe benne van a kártérítés 5 millió, és a kártalanítás is, mivel 1993-tól teljesen hülyének néztek, és sehová sem vettek fel, ez miatt teljesen kirekesztve éreztem magam, ahogy most is. Van esélyem?

 

Várom megtisztelő válaszát.

 

Tisztelettel

J. B. Dávid

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!