Terrorizáltak és félelemben tartottak éveken keresztül

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

 

Üdvözlet!

Szeretném megosztani történetemet! 13 évet dolgoztam egy szállítmányozási cégnél. 3 ember alattomosan kifúrt és alám tett minden nap. Az utolsó 3 év maga volt a pokol. Mivel e a 3 ember jóban volt a közvetlen főnökasszonnyal,azt csinált mindenkivel amit akart. Akkor jöttek be és mentek el, amikor akartak. Terrorizáltak és félelemben tartottak éveken keresztül. Mindig kinéztek egy embert akit lelki terrorban tartottak.én voltam a célpont legtöbbször. Hazudoztak az irodában, kiforgatták az ember szavait, és mindenkit ellenem irányítottak. Annyit lógtak, amennyit akartak, nekünk még enni inni sem volt időnk.

2016-06-23-1466687756-2353342-rape.jpg

Minden nap rettegésben tartottak, olyan szinten hogy idegileg tönkrementem, és gyógyszereken élek azóta is. Senki nem mert szólni a bántások miatt, a beszólogatások a megjegyzések miatt sem. Hátráltattak a munkában direkt és aztán mentek panaszkodni az irodába, ha nem tudtunk tovább haladni. Ha nem kint lógtak akkor a hátunk mögött álltak és belekötöttek minden munkafolyamatba. Míg az ember sírva nem fakadt és nekik állt feljebb. Összejátszottak a közvetlen főnökasszonnyal és minden nap elintézték hogy kikapjunk és büntetést kapjunk az ő kavarásaik miatt. a fiú kollégák meg beszorítottak egy sarokba és fogdostak testileg lelkileg bántottak. Aztán jót röhögtek.

13 év után felmondtam, mert nem bírtam a több oldalról támadó terrort. Senki nem állt ki mellettem. Mindenki úgy csinált, mintha nem látott hallott volna semmit. És nem mertem elmondani valóban miért mondtam fel. Aztóta sincs munkám, mert teljesen belebetegedtem és tönkretették az életemet.

Köszönöm ha visszajeleztek és elmondhattam ezt nektek és mindenki tanul ebből!

E.

 

 Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!