Mindenféle ribancnak nevezett az étterem tulajdonosa

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

 

 

Tisztelt Mt!

Január 6-tól a „teltház” étteremben dolgoztam a konyhán, mert sürgősen kellett valami átmeneti munka ezt még nem próbáltam. Január 28-án felmondtam, mert nem tetszett a légkör (szeretem a tisztaságot és a precíz munkát (amivel nem is volt bajuk, csak egyszerre 3 poszton ez nem egyszerű). Ma bementem a fizetésemért, amit nem kaptam meg, viszont ki lett rám hívva a rendőrség! Tehát érdekessé fajult a dolog. Napi 13 órában dolgoztam, mint feketeedény - fehéredény mosogató és zöldséges ebben a feketeedény mosogató volt a legérdekesebb, ugyanis arra nőket nem szoktak felvenni és tényleg érdekes volt igazi kemény meló, amit leginkább volt sittesek csinálnak egy ismerősöm szerint és én leginkább ott voltam.

 Nem elég, hogy nem voltam bejelentve, betartott 10.000 forintot, amit előre ledolgoztam, viszont nem kaptam meg, mindezt azért, mert kikötött egy hét felmondási időt, plusz a próbanapra a megbeszélt 10 helyett csak 7-et adott "azért, mert ketten voltunk" azt is keményen 13 órában végig dolgoztuk mindketten.

Mikor bementem, hogy kérjem a ki nem fizetett pénzt, H. A., vagyis az étterem tulajdonosa ott termett és szó szerint kidobott. Teljes erőből elkezdett lökdösni és a karomnál rángatott és lökött kifelé, a jobb vállam még most is fáj.

how-to-convince-your-boss-when-he-is-angry_1.jpg

Közben mindenféle senkiházi büdös szakadt k@rvának elmondott, hogy takarodjak onnét, egy elmebeteg szakadt k@rva vagyok egy buta senkiházi kis ribanc stb, hogy azért nem kapom meg, mert nem mentem be vasárnap, holott mikor felmondtam, mondtam, hogy a jövő 7en még szeretnék 4 napot menni mindenképp.

A felesége is kijött később,(ekkor már ki lettem lökve az ajtó elé,) beleordított az arcomba, hogy mit képzelek, én az elmebeteg szakadt kis kurva, mit keresek az ő éttermükben, amit x-millióért vettek és nekik kell dolgozni helyettem. Ismételten el lettem mondva mindenfélének, amit csak el lehet képzelni, és örüljek, hogy egyáltalán annyit kaptam, máshol egyáltalán nem fizetnek ki. Mondtam, hogy még nem kapom meg a ki nem fizetett pénzt, nem megyek onnét.

Azt mondta a személyzet le fogja tagadni, hogy ott dolgoztam! Mindezt a műsort 13.000 forint tartozásért csinálta. Kihívta a rendőrséget. A rendőr először kihallgatott engem kint (akkor már nem mehettem be) ő bement a rendőrökkel és ott hallgatták ki. Mikor benyitott egy nő, én benéztem utána, hogy mikor jönnek a rendőrök, mert már jó ideje vártam és mondták, hogy még beszélnének velem.

A rendőrök épp a konyhán kérdezősködhettek szerintem, mert a tulajdonos valahol ott állhatott az ajtó mögött, mert csak annyit vettem észre, hogy valaki ellökött, kiabált, hogy takarodjak, elestem és a földön csúsztam a lépcső elé kirakott tábláig.

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!