Elzavartak a munkahelyemről

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt MT!

2016.08. hónap óta dolgozom egy cégnél. Március 19-én mikor bementem dolgozni a 4 napos ünnep után szólt a telepvezető, aki egyébként a tulajdonos lánya, hogy mivel március 15-én nem jöttem be dolgozni, ezért kirúgnak, de azért jobban járnék, ha közösen megegyeznénk. Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy március 15-én dolgoznom kellett volna.

Mivel nem akarták leírni ezt az indokot egy mediátort kértem fel a közreműködésre, aki bement a céghez és ugyanezt elmondták neki. Ő javasolta, hogy a megegyezés tervezetet küldjék el neki , ami meg is történt, majd mi visszaküldtük az én megállapodás tervezetemet, azzal, hogy másnap, azaz ma március 20-án lesz az utolsó munkanapom. Ők nem akarják, hogy letöltsem a felmondási időt stb…

how-to-convince-your-boss-when-he-is-angry_3.jpg

Ezzel szemben ma megjelent a cégtulajdonos és üvöltve , ordítva elzavart minősíthetetlen stílusban a munkahelyemről, mondván, hogy oda nem tehetem be a lábamat többet és semmiféle papírt, fizetést, semmit nem kaptam. Mit tehetek ilyenkor?

Valmint soha egy fillér túlóra pénzt sem fizettek, holott gyakran reggel 6-kor indulok és délután 4-5 órakor végzek. Ez az általam vezetett gépjármű gps rendszerében nyomon is követhető. Ezt persze rendszeresen kértem, de azt a választ kaptam, hogy majd most márciusban fogok kapni egyben túlórapénzt. Most ugye március van…. Azt üvöltötte a tulajdonos ma ,hogy úgyis felmond fegyelmivel.

Most akkor mit tegyek?

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!