Kibírhatatlan meló

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!

Jelentkeztem egy állásra. Kelet-Magyarország, ital nagyker kiszállító., B kategóriás. 2 hónapig bírtam. Leírok egy munkanapot.

Munka hivatalosan reggel 8- tól 16-ig. Valójában 7-re be kell menni. Kapsz egy listát 3-4 oldalas A/4-es, amin 1500-2000 kg áru szerepel. Ezt egy nagy raktárban össze kell szedned. Kivinni a raktár elé majd bepakolni egy teherautóba. / ha szerencséd van és rendes a másik 2-3 srác, akkor segítenek, ha nem akkor egyedül.

Ha segítenek, akkor nekik te is visszasegíted ugyanezt. 8 kor indulás kiszállítani. Kapsz 5-10 címet. Ott futva lepakolsz, de nem a bolt, vagy a kocsma elé, hanem a leghátsó raktárba, fajta szerint. 20-30 méterre a kocsitól. Ja és nehéz dolgokat, 20-50 kg .

kiszallitas.jpg

Ha ezt nem jól csinálod, előtted felhívja a főnököd, hogy lusta, stb vagy. Utána elszámolsz vele papírok-pénz-visszáru-cserés üvegek stb, ez 10 perc. Délre üresnek kell lenni az autónak és vissza a depóba.

Ekkor ugyanez még egyszer. Papírt megkapod és 1500 kg komissiózol, majd fel a kocsira, egyedül. Mert ekkor már nem segít senki. 16-ra visszaérsz. Elszámolsz és 16:30 mehetsz haza hulla fáradtan. Ha valamit elnéztél a te fizetésedből vonják le, ami minimálbér közeli

Egy kiszállítás 300- 500 ezer Ft értékű áru. Ha karambolozol, vagy gyorsan hajtasz, vagy elejtesz valamit. az is a te károd. Volt olyan aki 2 napig bírta,, de a maximum 6 hónapot dolgozott itt valaki. Ezt már a irodista lányoktól tudom. Ha esetleg hamarabb végzel, mert kevés volt az aznapi cím, akkor a raktárba kell pakolni árut egyik helyről a másikra, amit a főnök figyel a kamerarendszeren keresztül.

Üdv Robi

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!