Lenéz a főnököm

Ez az első vasárnapi poszt (a humoros bejegyzéseket leszámítva), innentől nincs megállás, a hét minden napján új történettel jelentkezünk. Remélem mindenki repdes a boldogságtól!

Crow mesél a főnökéről és a munkahelyén uralkodó állapotokról.


A Főnököm eljátsza azt hogy egyik percben haver .. majd ha reggel a ballába érinti a földet először akkor jobb ha be sem megyek mert mindenért lecsesz. Keresi a pillanatot.
Érezteti hogy a Főnök Ő .. anyagilag is..


Lenéz mert csak ebédre 3 zsemlét engedhetek meg magamnak és persze ö 7-800 ft menüket kajál mert szerinte megéri.. én bakter a számlát alig bírom kifizetni..
Nem véletlenül a 3 zsemle..


Rövid történet.. Szekerem céges dolgokra is használom. A napokban valaki a munkahelyemen, munkaidő alatt..(és ugye tapló köcsög a magyar egy része mert betétlapot nem adott...) belerontott hátulról.. a kár látszólag nem nagy de a biztosító kb 140 e ft-ra taksálta..


Kértem szálljanak be mert ez nem céges kocsi... és elég sokat fizethetek érte..
Ők nem mert így is sokban vagyok..
és egyébként is amit benzinre kapok az elég kell hogy legyen..
Meg úgy vettek fel hogy legyen autóm..


Itt csak az a gond ha a céges autójukat rántják meg elmegy és vesz hozzá alkatrészt és megcsináltatja .. hozza a számlát .. és egyéb.. én meg megköszönöm itt dolgozhatok és az általuk adott fizetésből majd megcsináltatom..


De lenne történet még csak nagyon kiderülne ki is vagyok.. és hol is dolgozok..
egyelőre annak örülök hogy van munkám..
Nem nyalok .. Csak annyit teszek amit kérnek egy lépéssel sem többet...

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!