Jogi segítségnyújtás

Kedves Olvasók!

Elsöprő többséggel arra szavaztatok, hogy legyen jogi segítségnyújtás itt a Munkahelyi Terror blogon, a Jótündér pedig  Erynnis alakjában megjelent és teljesíti kívánságotokat.

A mai szent naptól fogva a munkahelyiterror.jog@gmail.com címre küldhettek Neki levelet, ha tanácsot/segítséget szeretnétek kérni.

Hamarosan új rovattal is jelentkezünk, ahol a munkajog alapjaival ismerkedhet meg a nagyérdemű, ugyancsak Erynnis jóvoltából.

Természetesen továbbra is várjuk a történeteket a munkahelyiterror@gmail.com címre!

Most pedig következzen egy kis bemutatkozó az MHTerror jogtanácsosától:

Egy ideje már rendszeres olvasója voltam a blognak, amikor felötlött bennem, milyen hasznos lenne egy jogi rovat, a kommentelők közt is felfedezni véltem néhány jogászt - és persze nem jogászt is-, akik igyekeztek jó tanácsokkal ellátni a posztírókat.

 

Én második éve vagyok ügyvédjelölt, elég gyakran foglalkozunk munkajogi kérdésekkel, munkáltatói és munkavállalói oldalon is.

 

Talán van egy kis tapasztalatom, segítségemre van még ezenkívül egy DVD jogtár és egy jó vastag munkajogi szakkönyv is :-) Számítok továbbá a kommentelők véleményére, kritikájára, hiszen senki sem tévedhetetlen és szerintem jó dolog, ha tanulhatunk egymástól.


Várom a kérdéseket, véleményeket, ötleteket, például arról, milyen cikkeket szeretnétek olvasni munkajogi témában, ezeknek igyekszem eleget tenni, ahogy időm engedi.


Erynnis