Így legyek motivált?

Olvasónk, forallmankind álláskereső története következik, amely kommentben lett elküldve, ezért nincsenek nagy kezdőbetűk és rendes központozás!

érdekes dolgokat lehet itt olvasni...
január óta munkanélküli vagyok én is, állami cég privatizáció előtt és sajnos belestem a szórásba!


szorgosan keresgélek küldözgetem az önéletrajzomat, ismerősöknek szólok h ha van vmi hozzám passzoló gondoljanak rám stb


egyszer csak találtam egy hirdetést, költségvetési szerv közalkalmazotti állás ergo szar fizu de kra érdekelt az amit a szervezet csinált repüléssel kapcsolatos az pedig nagy szerelmem szóval beadtam az elég komoly pályázati anyagot(nem egy sima emailt kellett küldeni)!
vártam vártam telefonhívás behívtak szuper! osztályvezető hölgy kb 60as interjúztat nagyon kedves én is adom a körülményekhez képest (pont akkor volt egy elég komoly ha nem a legkomolyabb magánéleti válságom :S :)) legjobb formám!


elmondta miről lenne szó vázolta a fizut ami lényegesen kevesebb volt mint amit addig kerestem de nem érdekelt eltökélt voltam! szóval mondta ha érdekel a dolog írjak egy 1 oldalas angol és magyar szöveget a szervezet belső kommunikációjáról!
megcsináltam elküldtem megkapták kedvesen vissza is szólt a nő h megkapták majd értesítenek!


eltelt pár nap hív h jó híre van az interjú és az írásom alapján 2 jelölt maradt én vagyok az egyik!
huu öröm izgalom stb következett az interjú a főigazgatóval!
kissé érdekes volt az úr hozzáállása de túl voltam rajta, du. hívnak h sajnos nem tudtak dönteni!


(2 interjú és egy "dolgozat" alapján? elég furának találtam)
szóval az utolsó kör az volt h csináljak egy angol nyelvű prezentációt (szerv. bemutatása) és egy fél oldalas szöveget h miket szeretnék megvalósítani hogyan képzelem el magam a szervezeten belül stb!


ezeket is megcsináltam nagyon profira elküldtem a hétfői határidőre!
várok... kedden telefonálok (udvariasan) h mikorra lesz döntés? szerdán bent lesz a főigazgató majd utána értesítenek! semmi... pénteken telefonálok még mindig udvariasan... "most megbeszélésen van majd hív hétfőn"


természetesen nem hívtak! se egy email semmi!
szóval ezek mennek és ezek után persze maradjak baromi motivált és kib. lelkes... hát nem egyszerű

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre várja Erynnis.