Blogtalálkozó - Időpont változás!

Kedves Mindenki!

Néhány aktív olvasónk felvetette, hogy jó lenne egy amolyan blogtalálkozó féleséget összehozni, ahol a mélyen tisztelt publikum megismerkedhetne egymással és persze velem is, már ha nem bánjátok :-).

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy kommentekben jelezzétek, támogatjátok-e eme remek kezdeményezést, hol és mikor képzelitek el az összeröffenést és írjatok le mindent, ami csak eszetekbe jut az első Munkahelyi Terror Blogtalálkozóval kapcsolatban!

Ha akadna egy kellő szabadidővel és szervezési készséggel megáldott olvasónk, aki elvállalná a blogtali koordinátori szerepét, az igen nagy segítség volna számomra, mivel sajnos igen kevés dologra tudok időt szakítani az utóbbi időben.

Nagyon örülök, hogy kezd egy jó kis közösség formálódni itt "minálunk", többek között ezért is hoztam létre a blogot bő fél éve.

Szóval hajrá, hajrá, várom az ötleteket, javaslatokat és remélem sikerül összehoznunk a találkát!

Despota

*UPDATE:

Az Első Munkhelyi Terror Blogtalálkozó részletei:

  • Időpont: 2009. május 9. szombat 17 órától    2009. május 8. péntek 17 óra 30
  • Helyszín: Morrison's 2 - 1055 Budapest, Honvéd u. 40. amely a Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található, a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető. (200 ft egy korsó sör minden nap 17-21 óráig)
  • Program: Szabadfoglalkozás

Gyertek el minél többen!!!

Figyelem

Az új időpont tehát péntek fél 6 ! Mindenkit szeretettel várunk!

Köszönet Strici becenevű olvasónknak, aki elvállalta a szervezést (asztalfoglalás, stb.)!

Sajnos családi problémáim vannak, ezért vaszínűleg nem leszek ott a blogtalin :'(, de azért igyekszem minden követ megmozgatni.  Ha nem sikerül, akkor jó mulatást Mindenkinek :(.