Ezért nincs kedves kiszolgálás

Remélem ezen a héten mindenki aktívabban kommentezik majd és akkor talán nem lesznek olyan napok, amikor új bejegyzés nélkül maradunk :-)! Ki kapja a múlt heti BB-díjat? Esetleg én :-D?

Tisztelt blog fanok!

Dolgozik valaki (della szállító cég) aki elmondta hogy minimum 240 óra a teljesítmény. Na már most kérdem én kinek ad ajándékba a csajszi aki dógozik ott havi 72 órát. Évi viszonylatot nem is számoltunk. Mindez kb.:120000e nettóval jár ha jó a kedve a főnökségnek és éppen nincs nyaralási szezon.

Nos a céges autók úgy gyűlnek a cégnél mint egy jobb szezonon az almák a fán. Minden hiba amit az ügyfél elkövet,és nem papír szerint van az téged terhel, ha nálad bukik ki. A szemetesben amit az irodások előtti kukába pillantva meg : hajó alkatrészek katalógust láthatja  mindenki aki éppen arra jár. Tehát a hajó már meg van, a dolgozók meg meg vannak félemlítve illetve még le is vannak hülyézve. Ez a xxi. század legszebb,legjobb munkahelye.

Jutalom bruttóban de a munka szabályzat amit kénytelenek meghágni az ott dolgozók azt a levonást azonnal nettózzák. Ebből az esetből is sok van. Munka végzésben lehetetlen szabályok vannak megadva amit az ember ennél a cégnél is áthág a maga szakállára. Természetesen ha kiderül nagy a botrány. Te fizetheted a kárt amit a biztosító is áll majd, de ezt nem mondják neked. Te inkább fizess,és a  biztosító is fizet.na ezt a két összeget valaki elteszi .és hivatkozik a szerződésedre, mert te azt aláírtad, hisz kénytelen vagy ha élni akarsz.

Az hagyján ,hogy nincs üdülési csekk de még az ebéd jegy is 2004-es évi átlagot adja. Ha hitelt akarsz felvenni annak az ügyintézési módja olyan nehéz mintha a cég fizetné helyetted. Tudomásodra hozzák ,hogy te egy nagy hülye vagy és miért zakalatod már megint a bér osztályt, hiszen nélküled is rengeteg dolguk van. Pénteken oszt főleg ne menj a közelükbe.

Van olyan munkahely pl.:ismert bolt hálózatok ahol a minimum ember létszám van és még a pisilés is probléma. Naponta ismétlem 12 óra alatt egyszer mehetnek el 20 percre étkezni,pihenni,dohányozni. Na ezért nincs kedves kiszolgálás manapság. A bankos nénik meg szét panaszkodják magukat,és még gorombák is az ügyfél idejében no meg a pénzéért. Magyarul:örülj ,hogy nekünk fizethetsz be címszóval.

Én megmondom nem tartozom a kisebbséghez akik felveszik a politikusi fizetéseket,segélyezősökhöz sem. Átlag magyar dolgozó vagyok, egy asztal társaságban hangzott el mindez.