Sem alvás, sem pihenés: baba terror

Szia Despi:-)

 

Nem terveztem "Neked"(alias MH-nak) írni, mert volt jó munkahelyem, és boldog robotként éltem is az életemet.Szép család, Férj is dolgozik, nagy gyermek is tanul, dolgozik, így én sem tétlenkedtem.Nem akartam sem új főnököt, sem új munkakört, bár tudtam, hamarosan változtatnom kell, mert az élet már csak ilyen. Változnunk kell az elvárásokkal -hogy bírjuk a tempót.


Fizetésem elégvolt a megélhetésre, és be is tudtuk osztani olyan dolgokra, amikre szüksége volt a családnak.Utazgattunk, ha kedvünk úgy hozta, szabadon élhettünk.
Volt pihenőm, tudtam aludni. Főnök voltam, és szerettek velem dolgozni a kollégáim, és a kolléganőim, mert én is szerettem velük dolgozni.

 

Viszont dec 18-án kaptam egy új főnököt! Azóta Kész terror az életem!!!

 

Sem alvás, sem pihenés!Szabadidő meg - nuku.Elmúlt 20 évem összes munkahelyi előnyét, hátrányát összeadva sem tudok visszaemlékezni, ilyen jellegű folyamatos munkavégzésre.
Főnököm folyton szólít -méghozzá Spanyolul - bár abból is csak azt tudja, hogy "OLÁ ,OLÁ" ...(még jó, hogy pont ennyit értek is Spanyolul..hihi) ezenkívül tud még báránybégetést is, de azért nem kapható nyelvpótlék.
Semmiféle megértést nem tanúsít a pihenővel, a szabadidővel és a jogaimmal kapcsolatban.

 

Fontolgatom, hogy bejelentést teszek - az anyák pihenőidő védő szakszervezeténél. Esetleg megrendelek egy álommanó kommandó ellenőrzést(persze az összes jogorvoslati lehetőséggel élni fogok)Ezenfelül - még nekem kell a főnököm étkezését és szabad mozgását, szórakoztatását, és mentálhigiéniés ellátást is biztosítanom....kész vagyok , csak a diós bejgli, meg a kakaó vigasztal;-)De hogy a bajt tetézzem, a család összes tagja túszul ejtés áldozata lett - Stockholm szindrómások.(szerintem) Mint egy liter langyon fókazsír,és eszelősen mosolyognak is közben!

 

Na jó: ez mind vicc volt:-))

 

Édes kis gyermekem született, és a jövő évemet ebben a terrorban töltöm:-D Női személy, 3100 gr, 50 cm.Biztos mazochista vagyok, de ez boldoggá tesz!

 

Mindenkinek ilyen Boldog Terrorban gazdag új évet kívánok:-)
Aki meg dolgozni szeretne - sok sikert, és révbeérést ,még ha kompromisszumokkal is.
Boldog Új Évet, és lencsesokaságú pénzt mindenkinek:-)

 

ui:
Stricinek üzenem: képzeld, az eper ízű lötty(persze más néven és sok pénzért) sok anyatejet csinál - lehet azért nem ízlett?:-D

 

IrishOak