Kávézgatnak, dohányoznak munkaidőben

Sziasztok!


Irodában dolgozom, ez az első munkahelyem. A vezetőséggel elégedett vagyok, a kollégákkal viszont nem túl jó a kapcsolatom. Egész másképp állnak hozzá a dolgokhoz, mint ahogy az normális lenne szerintem.


Mindenki igyekszik túlélni a munkanapokat és mindent elkövetnek, hogy a lehető legkevesebbet kelljen érdemben dolgozni. Fél óránként-óránként kávézgatnak és dohányozni mennek, az ebédszünetet igyekeznek a lehető legjobban elnyújtani, msn és skype fut állandóan a számítógépükön, ha épp nem honfoglalóznak, vagy pókereznek.


A legtöbben "lopnak" is. Persze nem egymástól, de a tintapatrontól kezdve a gemkapcson keresztül a tollakig mindent visznek, ami mozdítható, ráadásul nem kizárólag a saját fiókjukból. Elég kellemetlen, amikor nekem kell szólnom, hogy elfogyott ez, vagy az, pedig egyáltalán nem is használtam mondjuk.


Ami még nagyon zavar, az az állandó fúrás és egymás háta mögötti pletykálkodás,de szemtől szemben senkiben sincs annyi gerinc, hogy megmondja a véleményét a másiknak.Remélem nem minden munkahelyen megy ez, mert már így is nehezen viselem a helyzetet. Persze a fizetéssel sem kompenzzálják ezt a tortúrát.

 

Kate

 

 

Címkék: munka, állás