Kénytelen voltam lefeküdni vele

Kedves Despota, olvasók és trollok!

 

A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja vissza.


Az felém való közeledése olyan semmilyen volt az elején, csak mint munkatársak érintkeztünk. Aztán megemlítette, hogy hordhatnék lengébb ruhákat és töltsek vele egy hétvégét egy vidéki luxusszállodában . De én nemet mondtam az összes próbálkozásánál. Ez persze nem tetszett neki, mert visszautasították, ártottam az imidzsének.


Aztán ebbe nem tudott beletörődni és teljesen elfajultak a dolgok: közölte hogy nem azért vett fel, amilyen munkakört ellátok, meg nem csinálok bent semmit, majd leribancozott és lekurvázott. Azt is mondta, ha nem tanulok meg könyvelni 2 héten belül, mondjak fel. Így belekényszerültem és kénytelen voltam lefeküdni vele...

 

El lehet engem ítélni nyugodtan, nem vagyok rá büszke, csak azért írtam le mindezt, hogy lássátok, van olyan helyzet, amikor az ember olyan dolgokat is bevállal, csak hogy megmaradjon a munkája, amit soha nem gondolt volna magáról.

 

Hirdess nálunk, akár barterben is! Legfrissebb médiaajánlatunkat megtalálhatod, ha IDE KATTINTASZ.

 



Munkahelyi Terror on Facebook